sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Lepoa

Aamulla heräilin hitaasti ja pitkään venytellen. Puolisko oli jo keittänyt kaffit ja Helmikin hipsutellut alakertaan. Tyttö oli kaverillaan yökylässä, niin ei ollut ketään joka herättäisi. Mahtavan ihanaa!!

Oikeastaan tänään en ole tehnyt mitään mainittavaa. Ollut vaan kuin ellun kanat, lepäillyt, no tosin pyykkiä pessyt pari koneellista ja ruokaa laittanut. Kissan kanssa kävin ulkoilemassa, hän ei oikein tykkää näin märästä kelistä, mutta tulee ulos kyllä mun kanssa. Vähän kuvailtiin. Pelästyi jotain ja syöksyi suoraan puuhun, en nähnyt silti mitään, kun ihan kahdestaan oltiin..
Illalla välitin pari energiahoitoa ja virrat kulkee taas todella voimakkaina. Sekin on niin hienoa! Kun välillä olin väsynyt, ei oikein tullut mitään tuntemuksia, mutta nyt taas energiat tuntuvat kun vaan vähän ajattelenkin niitä. 

Tämän enempää ei ole tästä päivästä kerrottavaa, toivottelen teille kauniita unia sitten kun niiden aika on. Ja oikein mukavaa uutta viikkoa tietenkin!!

1 kommentti:

  1. Olihan tässä kivasti päivä pulkassa :)
    Levon merkitys taitaa ollakin merkittävä, koska olen nukkunut öin ja päivin viikonloppuna. Aina mun pitää herätä liian aikaisin, taas tänään...

    Mukavaa vapaapäivää ♥ Hyviä öitä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)