lauantai 15. helmikuuta 2014

Luxusta

Voi miten nautin näistä viikonloppuaamuista! Saa nukkua piiiiitkäään, heräillä hiljalleen ilman herätyskelloa ja syödä aamiaisen rauhassa..arkipäivän pientä luxusta elämässä. Vai mitä? 
Käytiin puoliskon kanssa yhdessä kaupassa, sekin on mukavaa, ei tarvitse yksin mennä. Hienoa kun lapset on jo sen verran isoja, että voi jättää kahdestaan kotiin. Tai itseasiassa Ronjalle oli tullut jo silloin ystävä leikkimään ja lähtivät pikku lenkille ulos juuri kun me lähdettiin kauppaan. Teinipoikakin oli jo herännyt, ihme kyllä. Jotenkin varmaan tämä valoisuus tekee sen, ettei hän nuku ihan iltapäivään asti enää :) 

Laitettiin ruoaksi, lasten toivomuksesta, hernekeittoa ja uunipannaria. Tai Ronja ei voi syödä herneitä, mutta laitoin hänelle sitten muuta, pannari oli kuitenkin kummankin toiveena. Puolisko ja poika tykkäävät hernekeitosta, joten sitäpä sitten. Itsekin söin sitä vähän, mutta ei ole ihan se herkkuruokani. Johtuu varamaan siitä, etten ole oikein koskaan sitä pystynyt syömään. Vajaa vuosi sitten en ollenkaan, kun siitä tuli heti kovat sappikivut. Nyt olen uskaltanut vähän jo maistaa, kun viime kesäkuussa sappirakko poistettiin. Samaten omenoita olen pystynyt jo syömään, nekään ei sopineet lainkaan aiemmin. Mutta onhan paljon muuta mitä voi syödä, viinirypäleet on mun karkkeja, niitä menee hetkessä rasiallinen :) 
Tänään on ollutkin vähemmän välityshoitoja, johtuu varmaan siitä isosta ryhmähoidosta jonka eilen välitin, siispä tuli ihan lepopäivä, ja vähän sama huomennakin, mutta ensi viikolle on sadellut uusia varauksia, joten hyväkin välillä vetää henkeä, tosin maanantait pidän aina vapaata. Olenkin ehtinyt tänään olemaan facessa päivittämässä sivuja ja Helmin kanssa vähän ulkoiltiinkin ja otettiin kuvia. Tänään ei ollut enkelipalloja liikkeellä, mutta alkuviikosta tuli näin ihana pallukka kuviin, sydämen mallinen. Siinä on v-mallinen orbituubi ja kolme enkelipalloa. Olin niin onnellinen tästä kauniista kuvasta! 
Nyt lopettelen postauksen tähän ja lähden lukemaan Diana Cooperin uusinta. En ole sitä vielä ehtinyt avaamaan. Tykkään lukea näin iltaisin sängyssä, kun on rauhallista ja pystyy keskittymään lukemaansa! Vaikka meillä on ollut kyllä aika rauhallinen ilta, kun Ronja meni kaverille yökylään, pakkasi itse kaverin kanssa laukkunsa, enkä saanut katsoa mitä on mukana :) Ilmeisesti otti meikkejä sinne, kun ainakin ripsaria oli laittanut ennenkuin lähti. Kaikenlaisia tyttöjen salaisuuksia :) No, se ei haittaa kun tiedän missä on, pieni kuitenkin vielä.

Hyvää Yötä kaikille <3 

1 kommentti:

  1. Hei, kuulosti just luxus-ajatukselta nukkua pitkän viikonlopuisin. Mutta, kun uni ei tuu, se katkeaa Ja sit väsyttää.
    Lukeminen on mun nautintoni iltaisin ♥ Ristikoita täyttelin ekaks vähän, mutta ne laittaa aivot liikaa liikkkeeseen. Hyvä dekkari on menossa, Seppo Jokinen...Komisari Koskinen "kossu", sellasta kivaa tarinaa, ei ylilyövää julmuutta tai dokailua.
    Niin, siitä meikkailusta alkaa pikkutytön polku teiniksi ja naiseksi. Ihania nuo tyttöjen jutut ♥
    Olet todella saanut kauniin kuvan. Hyvä yötä Elina, kauniita unosia ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)