maanantai 17. helmikuuta 2014

Parasta

Ihana, ihana, ihana päivä :) Mieli on taas niin hyvä. Sain ihan mahtavia kiitoksia hoidoista, se on sitä toiseksi parasta, innostaa jatkamaan. Kuumakivihoidossa ollut asiakas sanoi, ettei ole koskaan ollut paremmassa hieronnassa, jihuu!! Mutta ehdottomasti parasta on se kun huomaa että pystyy auttamaan tai kuumakivihoidossa asiakas rentoutuu niin että lentelee jo jossain sfääreissä..upeampaa tunnetta ei ole!! Voi kuulkaa, kyllä nyt Elina-mummi on onnellinen ja tuntuu että ihan oikealla alalla. 
Hoitolistaani lisäsin Intialaisen Päähieronnan, sitä teen lähihoitona esim. energiahoitojen yhteydessä. Kaikkiin kivoihin pikkuhoitoihin voi itseään koulutella ja niitä voi lisäillä ja yhdistellä, siitäkin tämä on niin mukavaa.

Voi että, en olisi vuosi sitten uskonut että voin vielä olla näin onnellinen! Kyllä enkelit ovat ohjanneet oikeaan suuntaan, pitää vaan uskoa ja luottaa, että he tietävät paremmin. Mulle piti tulla sairastuminen jotta pääsin kulkemaan tätä tietä, jos sairautta ei olisi tullut, puurtaisin varmaan koko loppuelämäni stressaantuneena ja uupuneena. Nyt ei niistä ole huolta! Kaiken tämän keskellä olen saanut vielä kaksi oikein hyvää sydänystävääkin jotka oikeasti haluaisin vielä nähdäkin, niin paljon on juteltu ja vaihdettu salaisuuksia.
Ihanaiset rakkaat lukijat, nyt pitää nostaa ilon enkelikortti meille kaikille..

Doreen Virtuen "Parantavat enkelit"

Varjosta valoon

Todellinen olemuksesi on täynnä valoa, tietoisuutta ja onnistumisen iloa. Anna todellisen olemuksesi nousta varjosta valoon kaikkien nähtäville, sillä voi olla monille inspiraation lähteenä ja ylevöittää heidän elämäänsä.

Sinussa on paljon kauneutta ja monia erilaisia upeita puolia. Olet alkanut luottaa itseesi enemmän ja uskallat paljastaa todellisen olemuksesi entistä helpommin. Aikaisemmin luulit, että sinun täytyy kätkeä tunteesi muilta, jopa itseltäsikin. Nyt alat kuitenkin oivaltaa, miten tärkeää ja ihmeellistä on antaa todellisen olemuksensa nousta esiin.

Enkelisi kehottavat sinua arvostamaan todellisia tunteitasi ilmaisemalla ne niin itsellesi kuin muillekkin. Enkelit auttavat sinua puhumaan tunteistasi rakastavasti, niin että ystävien ja muiden sinulle rakkaiden ihmisten kanssa ei syntyisi väärinkäsityksiä. Enkelit eivät milloinkaan kehota sinua sanomaan tai tekemään mitään sellaista, mikä voisi vahingoittaa itseäsi tai muita. Kun annat todellisen minäsi nousta esiin ja toimit sen kautta, voit tuntea yhä suurempaa rauhaa sisälläsi <3
                                       Hyvää Yötä ja kauniita unia kaikille :) 

3 kommenttia:

 1. Hejsan ! :) Ok, suomen kieli sujuu paljon paremmin. Kuule, Mummi on oikealla alalla ♥ On ollut huimaa seurata blogiasi, kuinkahan kauan ? Alkaa tulla ehkä vuosi kohta. Seurata sitä alkua ja siirtymistä enkelipalloihin jne...nyt olet tässä iloisena nautit siitä mitä teet.
  Olet elinvoimainen, kaunis nainen. Huolehdit perheestä ja kodista, muttei piirun tarkasti, vaan normaalisti. Hennot hemmotella rakkaitasi ja ennenkaikkea itseäsi. Rakastat monia asioita, rakkaitasi, ystäviäsi, enkeleitä, kotiasi, kohentunutta terveyttäsi, asiakkaitasi ja mikä tärkeintä itseäsi ♥ Listasta jäi varmasti pois jotain...ymmärrät mitä tarkoitan.
  Enkelin viesi taitaa tuntua liki kaikista "tämä on, kuin minulle" ♥ Se on hienoa ! Ihan superia, se nostaa ihmisen mieltä. Sillä ainakin minä, joka tuon tunteeni esiin, tämä antoi vahvistusta jatkaa samaa suuntaa.
  Luulen kyllä, että tapaat sydänystäväsi, saatatte hieman itkeä hyvästä tunteesta. Silloin kun naurattaa, on naurettava sydämen pohjasta saakka, vaikka meikit häipyisivät. Kun itkettää, nessuja esiin ja niistämään nenät punaisiksi. Tytöillä on tapana kertoa ystävälle ilot ja surut. Sitähän se ystävyys on ♥ Ihanaa tätäkin päivää ♥ Hyvää yötä, laita tyyny hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Olen vihdoin uskaltanut alkaa rakastaa itseänikin, enkä pelkää sitä enää sanoa. Eilen Kirsin illassa, hän painotti sitä miten itseään pitää rakastaa, eikä se ole negatiivista itserakkautta vaan sitä että pitää itsestään ja hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Uskaltaa nauraa itselleen ja olla muutenkin iloinen ja onnellinen asioista tai sitten toisaalta itkeä kun itkettää. Suomalaiset vaan joskus ovat niin passiivisia tällaisten asioiden suhteen ja pelätään sitä että joku ajattelee olevan vähän kummallinen jos vaikka nauraa räkättää tai itkee reilusti esim. elokuvissa. Meitä on opetettu "kell onni on, se onnen kätkeköön" ja ainakin silloin kun olin pieni, mulle sanottiin "räkänokastakin tulee ihminen, muttei turhan naurajasta"..ja pienelle viisivuotiaalle "oot ihan vauva kun itket tollasesta"..tällaisia vanhan kansan opetuksia jotka jäävät vuosiksi mieleen, kun ne sinne on väkivalloin iskostettu. Pitkään olin "tunteeton", en nauranut, en itkenyt, mutta sitten opettelin siihen uudelleen, pakotin itseni nauramaan ja itkemään, siitä joskus kerroinkin blogissa ja varmaan ryhmänkin sivulla. Siksi varmaan me suomalaiset ollaan niin vakavan oloista ja pidättyväistä kansaa, ainakin me keski-ikäiset ja vanhemmat, nuoriso osaa osoittaa jo tunteitaan.

  VastaaPoista
 3. Niinpä, kyllä minäkin nuo sanonnat muistan, olin ehkä niin tosissani jo pienestä saakka "nuo eivät mua koske"-ajattelin. Monesta muustakin aikuisten todella tyhmistä asioista.
  Herkkä, ujo pikkutyttö itki haavaansa, liotti nokkosen poltetta tuntikausia. Nauroi niin, että sattui, kun koitti ilon hetki. Avoimmuutta ja uskallusta on pitänyt isompana harjoitella, ujoudet karisivat. Halasin kotiin jäävät, kouluun viikoksi lähtiessäni ja näin isänkin silmissä kyyneleitä ♥ Tunteitani olen aina uskaltanut näyttää, kiitos siitä kotiväelleni ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)