torstai 13. helmikuuta 2014

Tehokas torstai

Hohhoijaa..nyt jo väsyttää, eikä kello edes 23 ;) Varmaan johtuu siitä, että tänään ollut paljon hoitoja ja päivän päätteeksi vielä kahden tunnin kuumakivihoito. Mutta on se niin ihanaa tehdä noita hoitoja, en mihinkään muuhun vaihtaisi. Ja se palaute mitä asiakkailta saa, kun kuulee että ovat jotain apua saaneet itselleen etähoidossa, tai kotona hoidettaessa näkee kuinka asiakas rentoutuu ja leijailee jossain ihan muualla. Se on niiiin palkitsevaa, kun voit auttaa. 

Tänään oli enkeleitä paikalla kun asiakkaita kotona hoitelin. Pyysin itse heitä mukaan ja tunsin läheisyyden rakkaudellisena ja rauhallisena olona. Jokainen asiakas saa itse nostaa enkelikortin hoidon jälkeen, siihen mukaan pyysin enkeleitäni ja tietenkin arkkienkeleitä auttamaan hoidoissa. Yleensä pyydän Rafaelia ja Mikaelia, parantaja ja suojelija. Huomaan että kun teen kuumakivihoitoa, asiakas saa samalla energiaakin, koska aina ne alkavat nousemaan kun hoidan, vaikka en niitä pyytäisikään. 

Yksi asiakas jo kysyi, että enkö voisi suunnitella jotain majoitustakin, että voisi jäädä suoraan hoitopöydälle nukkumaan, oli kuulemma niin rentouttava kuumakivihieronta ettei haluaisi lähteä kotiin :)  Huomaan kyllä välillä kuinka asiakas alkaa hengittämään raskaammin, eli on ihan siinä unen rajamailla, se on parasta, tottakai.
Ronjalla oli aamulla vatsa kipeä, itki vaan sängyssään. Sanoin että on parempi olla kotona, ei koulussa pystyisi istumaan kumminkaan. Nukkui vielä pari tuntia ja sen jälkeen tulikin kaikki vatsasta pois, ripuloiden. Meni vielä hetkeksi lepäämään ja kipu oli sitten ohi. Ei oikein mitään vatsatautia, en keksinyt mistä tuli, mutta huomenna menee kouluun, kun on ystävänpäiväkin. 

Olin iloinen siitä kun hän löysi jostain tyttöjen lehdestä itselleen kirjeystävän, on hienoa kun kirjoittaa vanhanajan kunnon kirjeitä, eikä vaan tekstareita, se kehittää Suomen kielen käyttöäkin. Mulla oli myös nuorena muutamia kirjekavereita. Yksi tyttö Englannistakin, mutta se kirjoittelu jäi kun tuli muut menot mieleen. 
Koska en huomenna aamulla ehdi tänne kirjoittelemaan, toivottelen kaikille oikein 
Mukavaa Ystävänpäivää ja alkavaa viikonloppua <3

                                  Toivoisin olevani olkapää,
                                  johon voit nojata,
                                  kun tukea kaipailet.
                                  Toivoisin olevani
                                  kuuleva korva,
                                  jolle huolesi kertoilet.
                                  Toivoisin olevani
                                  lämmin syli,
                                  kun hellyyttä haikailet.
                                  Toivoisin olevani enkeli,
                                  kun suojelusta tarvitset.
                                  - Marleena Ansio -

1 kommentti:

  1. Moi, oletpa tehokas. Olin juuri sulkemassa tietsikkaa, kun likkisi tuli.

    Hoidot kuulostavat niin hyviltä, kuin ne ovatkin ♥
    Hienoa, Ronjan masu parani. Ilahduin suuresti, oikea kirjekaveri. Saapi kynällä kirjoittaa. Mulla on jossain kaikki pikkulikka-kirjeeni tallella.

    Olen nyt väsy, kuin sinäkin...Mukavaa huomista päivää ja Hyvää yötä täksi tulevaksi. Nuku hyvin ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)