maanantai 10. helmikuuta 2014

Virtuaali ystävät

Elinan päivä ja voi kuinka valtavan määrän sain face-kavereilta onnitteluja, en edes laskenut niitä enää..satoja kuitenkin..suoraan omalle seinälle, viesteillä jne. Kyllä tuli niiiin hyvä mieli, noin moni huomasi! Vaikka kaikki eivät olekaan ihan "live elämässä" kavereita, niin virtuaali ystävyys voi olla ihan yhtä palkitsevaa, monen kanssa juttelen viestillä kuulumisia. Ihan parhaita virtuaali ystäviäni ovat Kaisa ja Päivi, olen tutustunut kumpaankin facen kautta, ja tuntuu niinkuin olisimme tunteneet jo vaikka miten kauan. Reiluja, rehellisiä, avoimia ja erittäin mukavia kummatkin. Voidaan jutella mistä vaan. Enkelit yhdistävät meitä kaikkia. 
Äsken olin juuri meidän Enkelipallokuva-sivustolla ja sielläkin on todella hyvä henki. Monet ovat kiitelleet juuri sitä, ketään ei väheksytä, päinvastoin kannustetaan kun saa uusia, aina vaan ihanampia enkelipalloja kuviinsa. Nyt on tullut paljon värillisiäkin, oranssia, punaista, sinistä, vihreää, todella hienoja kuvia, ihan kaikilla. Ryhmähenki tietty pysyykin hyvänä, kun jokaisella sama harrastus. Nyt on tullut muutama uusi jotka vasta aloittelevat kuvaamistaan ja kyselevät paljon kaikenlaista. Itsekään kaikkea läheskään tiedä, mutta Cooperin Enkelipallot kirja on ollut kovassa käytössä, sieltä löytää monia vastauksia. 

Eli todella mukava päivä ollut kaikinpuolin!!
Selkä kyllä välillä muistutteli viikonlopun rehkimisestä, mutta venyttelyä ja kuumia kiviä, siinä parantumisen salaisuus :) Oletko sinä käynyt kuumakivihoidossa? Nyt olisi vapaita aikoja loppuviikolle, täällä Hämeenkyrössä. Myös muutamia energiahoitoaikoja on vapaana vielä :) 

Ronja on aivan innoissaan kuumakivihoidosta ja varsinkin kun saatiin nyt "hoitohuonekin" somisteltua kuntoon. Hän hääräisi siellä vaikka kuinka ahkerasti, mutta välillä täytyi käydä tekemässä läksyt, ihana apulainen. On se kyllä kiva kun vaan alettiin laittaan se huone, vaikka vähän aluksi sitä mietin, mutta on hoidot mukavampi tehdä oven takana, eikä olohuoneessa. Otan teille kuvan siitä jossain vaiheessa, kun saan viimeisteltyä, eihän se nyt mikään spa-hoitola ole, ihan vaan kotikäyttöön, mutta mun mielestä tosi kiva siitä tuli. 
Jos joku tietää mistä saa sermejä tai pöydälle laitettavia enkeli-suihkulähteitä, niin ilmoitteletko kommentissa, kiitos !! Etsin netistä, mutta en löytänyt, kyllä joku muukin suihkulähde käy..kunhan sopii tyyliin..mut kaikkein mieluiten ottaisin sellaisen missä enkeli.

Ei vais, kait sitä on lähdettävä unten maille, että jaksaa taas herättää aamulla koululaiset. Mennä patistamaan poikakin nukkumaan. Marsut siellä pitävät meteliään, odottelevat ruokaa. Vien sitä aina nukkumaan mennessä, kun häkki on myös yläkerrassa. Osaavat jo odotella. Kissi nukkuu lattialla, odottelee myös minua..

Kauniita unia kaikille, kuullaan taas huomenissa. Muistattehan että Kommentit Kivoja :)

1 kommentti:

  1. Ihan ekaksi Elina, niinhän se on tämä vanha sananlasku. Niin metsä vastaa, kuin sinne huudetaan. Kiitos sanoistasi, ne lämmittävät mieltä. Mun, varmasti Päivinkin ♥
    Aikuinen ystävyys on sellaista erilaista, jollei ole aina aikaa kirjoittaa tai pitää yhteyttä, toinen ymmärtää. Ei me käännetä selkää, vaan ollaan sellaisia, niin kuin ollaan. Olemme tämmöisinä toisemme hyväksyneet.

    Ystävyys ei tunne kateutta, vaan tukee tilanteessa, kuin tilanteessa. Silloin, kun mene mukavasti, iloitaan. Jos jokin asia on huonosti, autetaan. Kyllä täällä virtuaalimaailmassakin erottaa jyviä akanoista, kun herkin aistein kuuntelee sydäntään.

    Peräänkuulutan aina ryhmässä hyvää henkeä ja iloisuutta, silloin ujoinkin uskaltaa sanoa sanansa ♥ Itse en lähde epäaitouden tielle, se on niin varmasti läpinäkyvä ja tuottaa itselle vain pahaa oloa. Mukavaa todella, että kuvausryhmänne on hyvä "porukka". No niinpä Elina, nyt on toivotuksen hetki ♥ Hyvää yötä ♥ ...palaillaan taas. Jk.Ihana tuo siiipirunosi, se on omasi. Nuo toisetkin ovat kauniita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)