tiistai 25. maaliskuuta 2014

377

Tämä on jo 377. postaus. Aloitin 1.2.2013 blogin kirjoittelun, oikeastaan ensin ihan vain itselle terapiaksi, mutta siitä se sitten vain jatkui ja jatkui. Kiitos teidän lukijoiden!! Muutama päivä tosin on jäänyt väliin. Suurin osa niistä viime kesältä, kun käytiin perheen kanssa reissussa. Mutta muutama myös muidenkin syiden takia, joskus vaan on ollut niin uupunut ettei tekstiä yksinkertaisesti tule tai sitten on niin kiire, ettei ole ehtinyt kirjoittamaan. Harmittaa aina itseä jos ei ehdi, kun tää on niin kivaa :) 
Upea ilma taas tänään! Minä aloitin päivän kampaajan tuolissa, kiitos Miralle, upea, kiiltävä väri taas. Jatkoin sen jälkeen kuumakivihoidolla ja energiahoidoilla. Tyytyväisiä olivat asiakkaat, sepä siinä ehdottomasti parasta. Huom! Ensi viikolle aikoja vapaana hoitoihin!! Kysele sähköpostilla :) 
Ronjan käväisin välillä hakemassa jäähallilta, heillä oli päivän viimeisillä tunneilla liikuntaa ja luistelua. Olenkin vähän miettinyt että miksi eivät luistele kun halli on omalla kylällä ja ihan kävelymatkan päässä koululta. Tässä kevät talvella heidän oli määrä hiihtää, mutta tietyistä syistä ei hiihto onnistunut tänä talvena, ovat sitten olleet sisäliikunnassa. Nyt sitten kaksi viimeisintä kertaa luistelemassa. Voihan tietty olla ettei hallille saa helposti vuoroja kun lähellä on kaksi muutakin koulua, Hämeenkyrön ala-aste ja iso koulu jossa yläaste sekä lukio. Yläkoulussahan ei enää hiihdetä, joten sieltä käydään paljon luistelemassa. 
Oli ollut kuulemma kivaa :) 
Huomenissa olisi taas kuumakivihoitoa, intialaista päähierontaa, enkelihoitoa ja energiahoitoja..päivä ihan täynnä..upeeta !! Kun aurinko paistaa, linnut laulaa, nurmikko vihertää ja leskenlehdet nousee maasta, mieli on pirteä ja iloinen, voiko parempaa elämältä toivoa! Kauniita unia sitten kun niiden aika on. 


2 kommenttia:

 1. Hei, hienoja kuvia, ajatelmia ja runoja ja tietenkin enkeleitä :)
  Millä ohjelmalla / miten teet nuo mustavalkokuviin väri-efegtit?

  VastaaPoista
 2. Moi ♥ Näitä kirjoittelen yksikseni, olisi kiva saada seuraa :)
  Eilinen kommenttini on häipynyt, tai et ole ehtinyt julkaista...

  Kauniita kuvia ja runoja ♥ Mun päivä on ollut, miten sen nyt iloisesti sanoisin "suloisen superteho-kiireinen". Ajatustyö rasittaa yllättävän paljon ja väsyttää...
  Toivotan kauniit unet, joissa on enkelin kuvia. Nuku hyvin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)