maanantai 24. maaliskuuta 2014

Aurinkoa ja valoa

Hartiat lukossa ja selkä kipuinen..dääm..nyt pitää saada itellekkin kuumakivihoitoa. Ihan olen liikaa ollut taas tietsikalla, siitä se johtuu. Äsken laitoin kuumapakkauksen selän taakse ja hartioille, pikkasen helpottaa. Puolisko lupasi hieroskella hartioita ja selkää, mutta tänään ei ehtinyt. Huomenna kuulemma, saan itse lepäillä hoitopöydällä ja puolisko saa kokeilla myös äänirauta hoitoa kipukohtiin joita mulla on myös selässä :) 
No, mutta sitä ennen ensin muutama asiakas :) 

Tänään oli mahtavan upea ilma. Lakanapyykkiä heti aamulla ulos narulle kuivamaan, voi miten ihanan tuoksun ne toivat taloon, kun iltasella sieltä hain. Petivaatteet mattotelineellä tuulettumassa ja itse istuskelin tuolilla, tosin viltti hartioilla, terassilla ja join kuumaa teetä. Aurinko paistaa siihen ihan puoleltapäivin iltaan asti, on lämmin paikka. Huomiseksi lupailtiin samanlaista. Voiko tämän ihanampaa enää olla !!
Käytiin iltapäivällä Ronjan kanssa Ikaalisten uudessa liikekeskuksessa, Kompissa. Olihan se nyt paljon parempi kuin Hämeenkyrön "liikekeskus", jossa on suurin osa liikkeistä kampaamoja tai partureita tms. joihin pitää varata aika, oikein liikkeitä joista voi jotain ostaa, ei siellä ole kuin ehkä kolme-neljä ja nekin hyvin pieniä, hiljainen paikka. Kompissa on K-supermarket, Tokmanni ja muutamia muita pienempiä liikkeitä. Instrumentariumkin oli tullut sinne. Pitihän siinä poiketa ja tuli ihan heräteostona hankittua uudet silmälasit. Siellä on vielä tarjous, että saa aurinkolasit kaupan päälle, ja löysin niin kivat kehykset ja edullisesti -50%, niin pitihän ne sitten hankkia. Siitä onkin jo muutama vuosi kun lasit olen uusinut. Mulla on ihan yksitehot, enkä usko että koskaan kaksitehoja hankkisinkaan. Ainakin tämä optikko sanoi, että miinusnäkö voi parantuakin iän myötä, kun likinäkö huononee. Kyllä mulla lukulasitkin on, ei tule muuten mitään lehtien lukemisesta, tietsikalla en niitä käytä. Kaukolasit on olleet jo alle kaksikymppisestä, välillä pidän piilareita, mutta nyt niitäkään en ole hankkinut pitkään aikaan. Mulla ei ole kovin huono näkö, mutta tarvitsen laseja kun ajan autoa, katson telkkaria tms. Kotona ihan normaalisti en niitä koko aikaa pidä, olen niin tottunut tähän vähän sumuisesti näkemiseen ja kotikin näyttää pölyttömämmältä kun ei näe niin selvästi :) 
Otan teille kuvan, sitten kun saan ne uudet silmittimet.
Huomenna aloitan päivän kampaajan tuolissa, siinä vierähtää reilu pari tuntia, sitten taas hoitoja (pitää vähän tienatakin välillä!), kuumakiveä ja energiahoitoa. Huomenna saan myös itselle kundalinireiki hoidon. Tein vaihtarit yhden naisen kanssa joka on myös energiahoitaja, minä lähetin hänelle ja hän lähettää nyt minulle. Upeeta! Keskiviikkona onkin täysi päivä hoitojen tekemistä, on energiaa, kuumakiveä ja intialaista päähierontaa, vaihtelevainen päivä, se tässä "työssä" on myös mukavaa, erilaiset päivät ja erilaisia ihmisiä. Torstaikin täynnä, perjantaille löytyy vielä pari aikaa, lauantai täynnä ja sunnuntaille pari vapaata aikaa. Että näin menee tämä viikko hienosti ja nopeasti, aina ollaan lähempänä kesää ja lasten lomaa.

Nyt kyllä on lopetettava, niska on niin jumissa, että kohta alkaa päänsärky. Vähän venyttelen ja jumppailen ensin, sitten lyhyt meditointi, hyvät yöt enkeleille ja nukkumaan. 
                                  <3 Hyvää Yötä ja siipien sipaisuja uniinne <3

1 kommentti:

  1. Hei, puhtaiden lakanoiden tuoksu, aah.
    Ahaa, hieman shoppailtu :) Oikeastaan parhaat ostokset tekee suunnittelematta. Suorastaan kartan vaatekauppoja, joissa ei ole palvelua. Muuten kyllä kaikkea kaunista kotiin...tulee hankittua.

    Voihan silmälasit, tarvitsisin varmaan päätelasit. Aina saa jotain kohtaa korjaila, varsinkin näin iltaisin. Silmät ovat väsy :/ Toivon, että puolisosi hoito tehoaa ja kipuilusi hellittää. Kun vain osaisin, hoitaisin sua ♥ Kauniita unia, nuku hyvin ♥ Tänään on ja oli WOW-päivä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)