lauantai 1. maaliskuuta 2014

Valoisaa

Täällä sitä ollaan, kello on yli puolenyön. Kirjoittelin enkeleiden kanssa muutaman tulkinnan taas, ehdin tänään vain kolme tekemään, kun ollut niin kaikkea muuta puuhattavaa. 
Ihanaa maaliskuun alkua jokaiselle. Kyllä hyvin huomaa, että valoisuus on lisääntynyt ja aurinkokin tänään paisteli hetken aamupäivällä. On se niin upeata herätä auringonsäteisiin jotka pilkistelee verhojen raosta.
Mukava päivä, sain eilen vanhemmankin poikani kotiin (23 vee). Ei ole paljon ehtinyt käymään kotona, opiskelee ja on todella motivoitunut siihen. Kertoi että on melkein kaikki illatkin viettänyt koululla tekemässä milloin mitäkin projektia. Opiskelee TTY:lla Hervannassa. Lähti tänään takaisin Tampereelle kun ensi viikko on tenttiviikko ja oli vielä jotain luettavaa siihen. Siellä on paljon itseopiskelua, onneksi on vielä sinkkuna, ehtii tehdä kaiken tarvittavan. Perheelliselle olisi kyllä aika tiukkaa opiskelua. Joskus valmistuu sitten diplomi insinööriksi, sitä en muista mikä ala nimi on jolle suuntautuu, mutta jotain tekniikkaa ja tietotekniikkaa kumminkin. 

Hyvä kun ehti nyt tänä viikonloppuna käymään, oli lapsenlapseni Leevin 12 vuotis synttärijuhlat, tai itse syntymäpäivä on ensi viikolla, mutta juhlat vietettiin tänään. Siellä olikin taas niin upeat tarjottavat, esikoiseni Miia on mahtava leipuri. Varmaan olen häntä täällä aiemminkin kehunut, mutta sitä ei voi koskaan tehdä liikaa. Uutena hän oli väsännyt Taco-piirakan, tosi herkullista. Iso komea täytekakku kruunasi kahvipöydän. Heillä käy aina paljon vieraita lasten synttäreillä, kavereiden perheitä, sukulaisten lisäksi. Toiseksi vanhin tyttäreni Mira oli myös tullut lapsineen Porista. Oli vilinää ja vilskettä! 
Kotiin tultua katseltiin viimeinen Putous ohjelma. En ole sitä joka kerta ihan kokonaan katsonut, kun yleensä teen jotain tietsikalla, mutta tämän viimeisen katsoin. Olipa kiva kun Antsku voitti hahmokisan..niin symppis..

Nyt pitäisi varmaan mennä nukkumaan. Kaikki muut ovat jo. Huomenna pitäisi poiketa vielä Ideaparkissa, katsotaan sitten sitä huomenna, lähdetäänkö. Huomenna myös viimeinen hiihtispäivä, maanantaina alkaa taas arkinen aherrus. 

                                  Hyvää Yötä :) Huomiseen:)

1 kommentti:

 1. Moiiii ♥
  Kylläpä päiväsi kuulosti mukavalta ja perheyheiseltä, läheiseltä.
  Itsekin iloitsen keväästä ja Maaliskuusta, kaikki lumet ovat sulaneet. Tuossa vieressä on Salpausselän kisat, jotenkin ovat sinne lumet saaneet kasattua ?
  Itsekin olen kiitollinen monesta asiasta...
  Hyvää yötä, kauniita unia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)