tiistai 11. maaliskuuta 2014

Yökukkuja

Täällä yökukkuja, jostain syystä ei juuri nyt väsytä, kai olen niin energiaa täynnä, että unikaan ei löydä mieleen. No, se ei haittaa, huomenna saa nukkua pikkasen pidempään, kun tytöllä alkaa koulu puoli 11 ja teinipoika on kuumeessa. En tiedä onko flunssaa vai johtuuko jäykkäkouristusrokotteesta, jonka sai eilen koulun terveystarkastuksessa. Nostaakohan se lämpöä? Tietääkö kukaan?

Hoitoja, hoitoja ollut..ihanaa, ihanaa ollut :) Kuumakivihoitoja kaksi kappaletta ja kolme energiahoitoa sekä yksi enkelihoito, täydellinen päivä, itselläkin hyvä olo ja mieli kun asiakkailla on hyvä ja rentoutunut olo lähtiessä hoidosta. Illalla piti vielä puoliskon hartioita hoidella, tuli sanomaan, että nyt on niskat jumissa, eihän siinä sitten muuta kuin hoitopöydälle vattalleen ja hommiin. Oli tyytyväinen hoitoon. Menikin sitten ajoissa nukkumaan, kun kipu kuulemma helpotti. 
Nyt on kysytty sarjahoitojen hintoja!! Eli jos ostaa kerralla 5 hoitokertaa tai enemmän kerralla, saa 20% alennuksen. Energiahoitoja voi ottaa kolmen päivän välein. 
Paljon on uusia asiakkaitakin tullut, kiitos kovasti teille kaikille!! Postia tulee sekä tekstarina, facen inboxiin että sähköpostilla. Kaikki luen ja vastailen ihan varmasti, vaikka se ei ehkä tapahtuisikaan ihan päivän tai parin päivän sisällä. Jos on oikein akuutti asia, niin ole kiltti ja soita, numero löytyy tuosta vasemmalta. Jos en vastaa, teen silloin hoitoa, mutta soitan takaisin. Arkisin 11-17 välillä. 

Jaahas, pitäisköhän mennä sänkyyn ja vaikka lueskelemaan hetkeksi, sitten voisi hiljentyä, hiukan meditoida sängyssä ja nukahtaa sikeään uneen. Nyt on niin hiljaista, että voisi nuppineulan putoamisen kuulla, kun kaikki muut nukkuu, myös eläimet. Hyvää Yötä sinulle ja enkeleitä uniisi :) Huomiseen !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)