keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Aurinkoa

Mä en kehtaa enää aloittaa että ihana päivä tänään..muuten pian luulette että mä en keksi enää muuta aloitustapaa. Sanotaanpa sitten, että upea päivä! Todellakitodellakitodellaki..aurinko paistoi ja oli melko lämmin, valtaisa tuuli vaan teki siitä hiukan viileämmän tuntuisen, mutta kerrassaan hieno ulkoilupäivä.
Ronja olikin tänään ainoa joka lähti aamulla, kouluun. Teinipoika oli kuumeessa vielä aamullakin, hän oli jo eilenkin. Kun tuli eilen koulusta sanoi että ihan kuumeinen olo ja se jatkui siis tänään, äskenkin oli vielä melkein 38. Ajattelin ensin että oliskohan rokotteesta johtuvaa, mutta ehkä se sitten on flunssan poikasta, mitään muuta ei hänellä ole kuin kuume. Me kolme oltiin sitten kotosalla. Tai minä kävin kaupassa ja hain samalla kirjastosta kolme tilaamaani kirjaa, kaksi tietoutta kivien parantavasta voimasta ja yksi väriterapiasta. Ilmoittauduin kesän väriterapia kurssillekkin, on heinäkuussa kyllä vasta. Mutta kivaa odotettavissa. 

Tälle päivälle oli vain yksi kuumakivihoito, puolihoito ja parit energiahoidot. Joten ehdin kirjoitella, enkelit seurana, loppuja tulkintoja. Huomenna on viimeinen enkelihoitajan opetus skypessä, sitten vielä muutamia kirjallisia tehtäviä ja raportteja hoidoista ja niiden kulusta pitää tehdä ja jos kaikki menee läpi..wauuu..olen valmistunut enkelihoitajaksi !! Mutta nyt ne tehtävät ensin hyväksytysti.
Kirjoittelin omaan hoitoryhmääni iltarukoukseni, jonka sanon iltaisin, ennen hiljentymistä..laitan sen nyt tähänkin, on todella henkilökohtainen, mutta haluan sen jakaa teidän kanssanne..

Rakas Jumala
Rakas Arkkienkeli Mikael
pyydän sinua suojaamaan
kaikki lapseni, lapsenlapseni,
mieheni ja kotini
tummansinisellä viitallasi
ja anna vain 
kristusvalon ja
kristusrakkauden 
tulla ulko-ovestamme sisään

Rakas Jumala
Rakkaat Enkelit
suojelkaa jokaista
fb-ryhmäni jäsentä.
Lähettäkää heille kaikille 
voimaannuttavaa energiaa,
valoa ja rakkautta sydämeen,
onnea ja iloa elämään

Rakas Jumala
Rakkaat Enkelit
antakaa kaikille maailman ihmisille
suojelusta ja varjelusta,
ettei yhdenkään heistä tarvitsisi
kärsiä yön mustista varjoista

Kiitos suojelusenkelini Cassandra 
tästä päivästä

Kiitos, Kiitos, Kiitos


                                                    <3 Hyvää Yötä <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)