torstai 27. maaliskuuta 2014

Ahkerana

Eilen jäi postailematta, meni niin myöhään, kun päivä oli täynnä hoitoja, en sitten enää jaksanut kirjoitella. Nykyään annan suosiolla periksi väsymykselle, se oli siis ihan fyysistä väsymistä. En enää yritä ja pinnistele, että pakko jaksaa, rakastan itseäni sen verran että lepään kun on sellainen tunne. Joku joskus laittoi viestiä, että en saa pitää blogin otsikossa tietoa "joka päivä postaus", kun en joka päivä postaile. No, jokainen saa pitää mielipiteensä. Teksti on ja pysyy paikallaan :) 
Tänään oon ollut ahkera! Siivoillut, pessyt viisi koneellista pyykkiä ulos kuivamaan (olivat muuten hetkessä kuivia!) tuulettanut kaikki tyynyt, myös sohvien istuimista ja karvalelut ja harjannut niistä Helmi-herran valkoiset karvat pois. Sen lisäksi kävin kaupassa, tein ruokaa, muutaman energiahoidon ja kolme enkelitulkintaa. Joskus sitä vaan saa aikaiseksi, eikä tunnu että olisi ollut edes kiire. Ai niin ja väsäsin kotisivua yritykselle. Jäi vielä kesken, siinä menee kyllä uskomattomasti aikaa, mutta niin kivaa senkin tekeminen. Ehkä sitten huomenna saan sen valmiiksi, laitan linkin tänne. On siis hoitosivusto.
Puolisko laittoi trampan lapsille, niin kova hinku siihen tytöillä tänään oli, tai oikeastaan Ronjahan siinä kavereineen viettää aikaa, poika enää vähemmän. On ostettu teinipojalle kun täytti seitsemän, siis kesällä tulee yhdeksän vuotta siitäkin. Hyvin se on kestänyt, reunasuojus on uusittu, ei muuta. Se on ihan niitä ensimmäisiä tramppoja täälläkin päin. Tilasin sen jostain urheiluliikkeestä Rovaniemeltä, silloin niitä ei ollut vielä joka kaupassa. Maksoi kyllä hunajaa kun sieltä se tuotiin, mutta se oli pojan ainoa toive, niin sehän hankittiin ja kovassa käytössä on ollut. Muutaman vuoden kaikki meidän lähistöllä olevat lapset siinä kävivät pomppimassa, ennenkuin joka pihaan sitten ilmestyi oma tramppa. On se niin mukava villitys, vaikka joskus kyllä vaarallinenkin. Meillä ei vielä ole sattunut mitään pahempaa, mutta pitää koputtaa maalamatonta puuta, ettei satukaan.
No joo, eipä tänään sen kummempaa. Ihanaa, huomenna perjantai, sitten viikonloppu ja saan taas vanhempia lapsiakin kotiin. Ainakin tytär Porista tulee kolmen pienokaisensa kanssa vierailulle, vilinää ja vilskettä siis tiedossa. Nyt menen lepäämään jotta jaksan taas huomenna hoidella kuumilla kivillä :) Hyvää Yötä :) 

1 kommentti:

  1. Tsau! Vai siivoilua, pyykkäystä iloisella mielellä :) Mikähän ihme juttu siinä on, kun olen hieman ärtyisä, siivous sujuu ja rivakasti. Toisinaan aloittaminen on hankalaa, lopulta huomaa istuvansa kaapeista purkamiensa tavaroiden keskellä jne... Ihme-inspiraatiojuttu.
    Kotisivusi olivat kauniit, selkeät. Mun mielestä tosi hyvä juttu, ihan SUPERII ♥ Jätin koekommentin, siellä se näkyy ainakin mulle.
    Kuules, mun mielestä...postailet silloin, kun jaksat ja ehdit. Eihän tää oo mikään palkkatyö, vaan sun oma juttu. Hieman, kuin harrastus :)
    Kauniita enkeliunia ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)