perjantai 28. maaliskuuta 2014

Viikonloppu

No sainhan ne kotisivut valmiiksi, sellasen todella kauniin pohjan löysin, vihreä taustaväri joka sopii hoitoväriksi, AE Rafaelin väri. Yritin tehdä mahdollisimman selkeät ja yksinkertaiset niistä. Omasta mielestäni niistä tuli aika kauniit ja sopivat aiheeseen. Tuossa vasemmalla on linkki sivustolle, käyhän katsomassa ja anna arvostelusi, siellä etusivulla voi kommentoida. Sitä kautta pystyy nyt myös varaamaan hoitoja tai tilaamaan enkelikorttitulkinnan. Viimeinen välisivu on "Ota yhteyttä" jossa on lomake jonka voit täytellä ja lähettää, tulee mulle viesteihin. Toki voi laittaa edelleen viestin facessa tai sähköpostiinkin, ei sillä niin väliä miten sen tekee, mutta kotisivulla on nyt uusi, helppo yhteydenottokanava :) 
Poistin täältä blogosivustolta siis kaikki tiedot hoidoista, koska oli hiukan sekavaa sillisalaattia kun kaikki joutui kirjoittamaan allekkain, nyt tiedot ovat siististi omilla välisivuillaan. Osoite elinanenergiahoidot.fi.
Oli taas niin upea sää tänään ja lämmintä, lakanapyykkiä riittää kun hoitoja on joka päivä, joten sitä kuivattelin ulkona. Ronjan kanssa vaan on nyt aika hankalaa, kun ei millään anna periksi että on vielä talviaika. Pitäisi vaan mennä ulos ilman pipoa, hanskoja ja jopa takkia! Riitahan siitä tuli, kun hän oli ulos lähdössä, yritin selittää että vielä on todella raakaa ilma ja tulee helposti kipeäksi, mutta sehän on selvä että olen väärässä. Muistan itse kun kevätjuhliin viimeistään tarvittiin ne polvisukat, aiemmin ei olisi saanut laittaa. Lopulta sain Ronjankin pään kääntymään, kun kaveri tuli hakemaan ja hänellä oli takki, pipo ja hanskat. Jupisematta puki päälleen ja lähtivät pyörälenkille :) 
Ihanaa kun on perjantai, käytiin saunassa ja katottiin telkkaria. Leppoisaa oleskelua, parit energiahoidot välitin illan aikana, mutta muuten oltiin vaan. Huomenna saa nukkua pitkään, tyttäreni Porista tulee lasten kanssa käymään ja haluaa kuulemma kuumakivihoitoa. Hän ei olekaan vielä sitä kokeillut, vanhin tyttäreni vahtii lapsia sen aikaa. Tämä Porissa asuva tyttö on nyt yksinhuoltaja, heille tuli avoero viime kesänä. Hänellä on kolme lasta, joten tarvitseekin välillä hiukan rentoutusta. Olen kyllä tyytyväinen toisaalta, että heille tuli ero, mies oli pahemman luokan narsisti, tunnistin sen heti ja hän ei minusta tykännytkään, koska olen aika suora ihminen, emme tulleet toimeen. Hänen mielestään minä olen manipuloija joka yritin saada heille eroa aikaiseksi. Tyttären elämä helpottui huomattavasti, kun jätti miehen, tai oikeastaan kun vihdoin pääsi hänestä eroon, sekään ei ollut niin helppo juttu, narsistithan ei ymmärrä sitä, että joku voisi heidät lempata. Nyt yritetään sitten vanhimman tyttäreni kanssa aina välillä auttaa lapsenhoidossa, jotta tämä tyttäreni nro 2 pääsee välillä tuulettumaan. Hän on todella hyvä ja huolehtiva äiti lapsilleen :) 
Hohhoijaa, alkaa suu venymään kun haukotuttaa niin kovasti. Pitää varmaan mennä sänkyyn ja lueskella jotain kirjaa, siellähän niitä on kasapäin yöpöydällä. Puolisko jo kuorsaa omalla sängynpuolikkaallaan, Ronjakin nukkumassa, Helmi-herra nukkuu soffalla ja marsutkin nyt ihan hiljaa, taitavat nekin nukkua. Pojan kanssa vielä valvotaan, hän jotain omia juttujaan puuhailee huoneessaan. Ei muuta kuin Hyviä Öitä ja kuullaan taas huomenissa. Ai niin, Hyvää Viikonloppua sinulle ja läheisillesi :)


1 kommentti:

 1. Moikka, aivan todella kauniit sivut ♥ Jaoin linkin pienen viestin kera ♥

  Touhupäivä siellä ja täällä (siis mulla Lauantai nyt) Olimme puolison kanssa Runo päivässä-kirjan runojuhlassa Hämeenlinnassa. Oli mukavaa, ääni vapisten (ei sitä kuulemma huomannut) lausuin yhden omista runoistani.
  Voi että...noita narsisteja riittää :( Iloinen olen nyt koko teidän perheen puolesta ♥
  Sulla on jälleen yksi elämän palanen napsahtanut kohdalleen.
  Hyvää yötä, kauniita unia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)