sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Leppoisa lauantai

No nyt jäin Kaisan kanssa jutskailemaan facessa, mielenkiintoisia asioita ja ehti päivä jo siirtyä sunnuntain puolelle. Tämä siis lauantain postaus, tai voihan olla samalla sunnuntainkin, eipä huomenna varmaan mitään ihmeellistä tapahdu.

Mitäs mä tänään teinkään? Heräsin jo kahdeksalta ja pelästyin että olen nukkunut pommiin, mutta sitten muistin että on lauantai. Helmi tuli heti maukumaan viereen kun kuuli että liikahdin sängyssä, eihän siinä sitten enää nukkumisesta mitään tullut. Nousin laittamaan kissalle ruokaa ja keittelemään kaffit. Ronjakin oli jo hereillä, hän menee aikaisin nukkumaan ja herääkin aikaisin. Oli tehnyt jo itselleen aamupalaa, pukenut päivävaatteet ja oli jo menossa ulos trampalle. Pyysin laittamaan kunnolla päälle, koska mittari näytti vielä siihen aikaan pakkasta. Siinä mä sit join aamukaffit Matlockia katsellen, kun miesväki vielä veteli hirsiä. 

Päivällä kävin kaupassa, kuten tavallista lauantaina. Nyt tosin käytiin Ikaalisten liikekeskuksessa, kun Ronja tarvitsi puhelimeen muistikortin. Samalla siellä ruokaostoksilla. Poikettiin myös Lidlissä, sieltä haen yleensä salaattiaineita, ne ovat paljon halvempia kuin muualla. Ja onhan siellä paljon muutakin edullista. Tehtiin sitten kinkku-juusto-pastaa ruoaksi, se tulee nopeasti, raikasta salaattia sen kanssa ja Kyrösjärven kippari-leipää, se on kuivatettua ja halkaistua ruisleipää, niin hyvää. 
Iltasella tilattiin Ronjalle Jopo. Hän on nyt viime kesästä asti siitä puhunut, mutta vuosi sitten oli vielä liian lyhyt ajamaan sillä, pituus pitää olla vähintään 136cm. Ei nytkään ole ihan sitä vielä, pari senttiä puuttuu, mutta eiköhän ajaminen onnistu. Halusi pinkin ja sitä sitten etsittiin netistä, löytyi ja vielä vähän edullisempaan hintaankin. Ostettiin jo aiemmin pinkki pyöräilykypärä, siltä varalta että jos puolisko suostuu pyörän tytölle ostamaan. No, se ei ollut Ronjalle iso juttu, kiertää "jokusamassataloudessaasuvamieshenkilö" pikkusormen ympäri. Ja nyt pyörä on sitten tulossa. Ne on olleet todella suosittuja taas, varsinkin tyttöjen keskuudessa. Onkin ensimmäinen ihan oma pyörä jonka hän saa, tähän asti on saanut muiden vanhoja jotka me sitten annettu taas eteenpäin. Puolisko sai sitten kiitokseksi Intialaisen päähieronnan, sitä oli jo kysellytkin, niskat niin kipeät. 

Niin ja tyttäreni käväisi kylässä. On kiva jutella välillä ihan livenä, eikä aina vaan puhelimessa. Hänen asiansa alkavat olla ihan kivasti, kun sai sen siivelläeläjän pois niskoiltaan. Hän siis elätti tämän "miehen", teki kaikki kotityöt, pihatyöt, remonttia talossa, hoiti lapset ja kävi töissä, kun tämä "mies" teki lopputyötään kolme vuotta, missä todellisuudessa meni vain kuukausi. Hänelle ilmoitettiin että nyt on kk aikaa jättää se, sitten vasta sen teki, oli vaan tekevinään sitä päivisin vaikka istuikin facen ääressä. Sitten illat ja viikonloput oli aina menoja kavereiden kanssa, hänen oma äitinsä rahoitti ne. Tyttö juuri tänään sanoi, että vaikka hänellä on ihan samat tulot kuin aiemmin, nyt rahat riittävät hyvin, mutta kun miehenpuoli vielä asui siellä, heillä oli aina tiukkaa rahan kanssa. Siitäkin sen huomaa miten holtiton rahankäyttäjä ja huithapeli mies hän oli tai siis on vieläkin. Suuret summat velkaa tyttärelleni, mutta eihän niitä koskaan saa takaisin. Hän aina "lainasi" lisää. Onneksi tyttäreni on järkevä ja potkaisi pellolle vihdoin. Aarrgghh..voitte kuvitella että muutaman kerran laskin sataan..kun tämän loiseläjän näin.. Elämä on !!
Nyt on kyllä mentävä nukkumaan, tai sänkyyn ainakin. Hain tänään kirjastosta Danielle Steelin "Iso tyttö", sitä on kehuttu kovasti ja päätin sen lainata luettavaksi. Se tosin oli lainassa kun sitä kävin aiemmin kysymässä, mutta nyt sen sitten sain. Katsotaan, kerron teille sitten millainen kirja oli. 

Hyvää Yötä, kuullaan taas huomenna sunnuntaina. Ihanaa, aamulla saa nukkua :)


1 kommentti:

  1. Moi moi, niinpä sitä unohduttiin juu. Juttelemaan ♥ Mun rytmini heittää taas n. viikon kellojen siirrosta, höh :( On mukavaa, tyttö laittelee itselleen aamupalaa yms. Onnea Jopolle ja tytylle, ettei tulis kaatumisia, naarmuja, kuhmuja tai mustelmia ♥

    Laskitko aivan varmasti sataan... ? Ehkä aloitit uuden laskennan, kunnes aarrgghh-reaktio hellitti...mutta, nyt. Asiat ovat paremmin ja paranevat yhä, näin uskon ♥ Käkkärää, näitä kaikkia maailman "hyväksikäyttäjiä"...miehiä, naisiakin ! Mielenrauhaa, sitä tarvitaan.
    Siivillä enkelin lennä, unimaailmaan ennä. Naura kanssa enkeleiden, nuku, näe rauhaisaa unta ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)