perjantai 7. maaliskuuta 2014

Postia

Voi kuulkaa, tänään mä liikutuin ihan sydänjuuria myöden. Sain ylläripaketin postissa, rakkaalta Kaisalta. Siellä oli aivan upea iso enkeli jonka sydänkoruun oli kirjoittu kauniisti, lisäksi paketissa oli soikea, kivestä tehty kulho jossa roikkuu puinen sydän, ja siihen tarkoitettuja kynttilöitä sydänrasiassa. Ja tietenkin Kaisan ihanaisia runoja kortissa. Voitte uskoa että itkin vuolaasti parkkipaikalla autossa, kun kävin paketin ensin postista hakemassa. Olin ihan ymmyrkäisenä kun paketti oli niin iso, piti heti se repiä autossa auki ja sitten itkultani en meinannut pystyä ajamaan..

Tässä on nyt enkeli jonka sain, sille löytyi heti oma kunniapaikkansa suihkulähteen vierellä.
Muutenkin ollut taas ihana päivä. Kävin lääkärissä ja koska ollaan nähty viimeksi viime vuoden puolella, kerroin mitä kaikkea ihanaa uutta on tapahtunut ja hän oli aivan yhtä onnellinen kuin minäkin. Jo siitäkin, että saan nyt rauhassa miettiä asioita ja rakennella asiakaspiiriä, kun on vuosi vielä kuntoutustukea. En olis kyllä elämäni aikana koskaan uskonut, että minun asiat voivat olla joskus näin onnellisesti. Tokihan mulla on edelleen vanhan yrityksen velkoja ja maksan niitä pois koko ajan, mutta se on asia jolle en voi mitään, niin enpä sitä sitten murehdi, se on mikä on.
Lisäksi sain tänään virityksen uuteen voimalliseen Kumara reiki energiaan. Se on uudempi ja parempi versio reikistä. Kumaran sanotaan olevan värähtelyissään voimakkaampi ja hienoisempi kuin perinteisessä reikissä. Energia on vastaanotettu samalla vuorella jossa Mikao Usui sai reikin aikoinaan. Kumara käy hoidoksi kaikkeen, sekä etähoitona että lähihoitona. Lähihoidossa hoidetaan kokonaisvaltaisesti koko keho, lisäksi hoidellaan chakrat ja annetaan myös päänalueelle reikienergiaa - ns. stressihoito. Reiki on hyvä parannuskeino stressiin, energia ei ainoastaan hoida oireita, vaan se pureutuu syvemmälle auttaen meitä löytämään tapoja olla kehittämättä stressiä itsellemme. Hinnat löytyy tuosta viereisestä hoitolistasta. 
Eli siis todella mukava perjantai! Ja huomenna saa nukkua pitkäääään, lauantai ja vielä seuraavanakin päivänä, sunnuntai. Ai että, mä rakastan näitä viikonloppuja ja niin lapsetkin. Saiskoos sitä huomenna aamiaisen sänkyyn? Enpä oikein jaksa meillä sitä uskoa, olis muuten eka kerta jos niin kävisi. Pitäisköhän vähän vihjasta :)  

                             <3 Ihanaa huomista Naistenpäivää meille kaikille <3 

1 kommentti:

  1. Heissan ♥ kuulepa Elina, rakas ystäväni. Enkeli on suojaksesi, turvaksesi ♥ Itsestäsi ammennat niin paljon. On suuri ilo, että sait siitä hyvää mieltä. Tämä enkeli on juuri sinulle, aina sinua varten. Kauan etsin, kunnes löysin...

    Elämä on sellainen rata, kukaan ei ilman mutkia, kuoppia, kaatumisia ja ylämäkiä selviä. Silti, kun on tieto sydämessä, jossain mielen sopukassa, ehkä alitajunnassa tuskaisena, ahdistuneena -minä elän. Sitä yrittää heikkonakin pienellä liekillä sinnitellä. Huomaa liekin kasvavan ja palavan ilman sytykkeitä ♥ Ei tavoitella tähdistömme etäisintä planeettaa, unelmoidaan kuusta ja toivotaan hassujakin unelmia. Kuinka joskus ratsastan pisaralla, hyppään auringon säteelle ja kuuntelen lintujen lauluja, jotka ymmärrän :)
    Näin syntyy sisälle ilon kupla, jota on vaikea puhkaista ♥ Tämmöisiä tuumailen sulle tänä yönä. Toivon sun saavan kahvit sänkyyn :) Itsekin toivon :) Katsotaanpa sitten, kuinka meidän kävi...Super-reteetä naistenpäivää, jonka joku nerokas on meille keksinyt ;) Hyvää yötä ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)