sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kissojen kuukausi

Anteeksi kovasti kaikki, eilen Kaisan kanssa jutskailtiin facessa ja yhtäkkiä huomasin että en muistanut blogia..dääm..kello oli sitten jo yli puolenyön, me kaksi yökukkujaa. Ohjelma olisi päivittänyt postauksen tämän päivän puolelle, siksi en sitten enää tullut kirjoittelemaan.

Niin, tulppaaneita sain kuin sainkin eilen, pienen huomauttamisen jälkeen. Kaupassa käytiin yhdessä ja siinä sanoin että voi kun nuo tulppaanit olisivat niin kauniita pöydällä ja kun siinä kukkatelineessä oli iso lappu että "Naistenpäiväkimppuja", ei puolisko kehdannut kävellä siitä vaan ohi, tai uskaltanut, ihan miten vaan. On sitä niin paljon opittu toista tuntemaan näiden vuosien aikana, että tietää mistä narusta vetää :)
Tänään nukuttiin taas pitkään, nyt oli lapsenlapsi Leevikin (12 vee) yövieraana, soitteli eilen itse että voiko tulla yöksi. Isänsä haki tänään illalla kun tuli treeneistä. Kivaa kuulemma oli kun sai taas enonsa kanssa pelailla yömyöhään, mummi ei ole niin kovin tarkka niiden aikojen kanssa kuin vanhemmat, varsinkin kun on kyse viikonlopusta. Minä menin nukkumaan joskus yhden aikaan ja pojat vielä silloin valvoivat, nukahdin, enkä tiedä mihin aikaan he nukkumaan menivät, ainakin aamulla uni maittoi.
Olikin sitten ihan uusi kokemus, kun annettiin Helmille madotus. Ei yhtään tiedetty millaisia kuureja on olemassa, eilen apteekissa vain kysyttiin ja siellä mies myyjä neuvoi ottamaan tabletteja, kun ne kuulemma on vanhemmalle kissalle. Sitten niitä piti antaa sille vielä kaksi kappaletta, kun ns. "normaalikokoiselle" n. 4 kiloiselle yksi. Kun sanoin apteekissa että Helmi painaa n. 7kg ja on aika ison kokoinen muutenkin, mies sanoi että anna sitten kaksi tablettia. Voi hyvää päivää..helpommin sanottu kuin tehty. Aamulla puolisko murskasi kaksi valkoista tablettia pieneen määrään kissanruokaa, kun Helmi aamulla syö aina silloin hotkimalla ruokansa, pitkän yön jälkeen. No, meni ruokaa haistelemaan, mutta ei edes maistanut, vaikka oli hänen herkkuansa, lohta hyytelössä. Kiersi ja maukui vaan, eikä edes raksut kelvanneet. Oli ihan levoton ja kiersi kehää, oli varmaan nälkäinen, mutta ei tykännyt syödä lääkeruokaansa. Halusi sitten ulos ja sisään, vähän väliä. Yritin saada syömään, nostin syliinkin ja kipon siihen, mutta eihän hän ole sillätavalla tottunut syömään, pinkaisi heti karkuun. Ihan kamalaa oli, kun koko päivän hän maukui ja odotti että ruoka vaihdettaisiin. Tuli niin sääli, mutta mietittiin sitten kuitenkin, että lääke olisi nyt annettava. 

Sitten illalla mä päätin että kokeilen vielä kerran, laitoin toisen annospussin siihen samaan, lohiherkkua, lääkeruoan sekaan ja maanittelin kissan rapsutuksilla ruokapaikalle. Alkoi napsia tassuilla kipostaan paloja ja söi lattialta, istuin aika lähellä ja seurasin tilannetta, pyysin enkeleiltä että auttaisivat Helmiä syömään tarvittavat lääkkeensä! Ja mitä, voitteko kuvitella, kohta hän laittoikin nenänsä kippoon ja alkoi syömään ja söi kaiken ihan loppuun asti. Sen jälkeen onkin nukkunut syvässä unessa tuolissaan.
Te kaikki kissanomistajat! Kertokaahan mitä/millaista lääkettä annatte kissallenne kun on madotuksen aika? Apteekin myyjä sanoi että ne kaikki tahnat on tarkoitettu pienille pentukissoille. Pitääkö paikkansa? 

No niin, tässähän sitä postausta taas tulikin. Nyt varmaan mentävä hammaspesulle ja nukkumaan. Illalla välitin hoitoryhmälleni Enkelihoidon ja siihen meni aika paljon virtaa, kun otin yhteyden enkeleihini ja arkkienkeleihin. Mutta siitä kyllä saakin aina, samalla voi meditoida ja kysyä tulkinta asioita. Niitäkin on vielä tekemättä parikymmentä..:P..mutta tällä viikolla loput. Kuumakivihoitojakin on kaikille muille päiville nyt varattuna paitsi torstaille, eli jos haluat hoitoa sille päivälle niin otahan yhteyttä.

Hyvää Yötä ja mukavaa alkavaa (ilmeisesti keväistä!) viikkoa :) 

Tässä välitän etähoitoja hoitohuoneessani :) 

2 kommenttia:

  1. Heips! Itse olen antanut omille kissoille Axiluria yhden tabletin kolmena peräkkäisenä päivänä lääkeruiskulla hyvin pieneen vesitilkkaan sekoittettuna. Meillä ainakin on tarvittu toinen joka on pitänyt kissaa sylissä ja toinen on antanut lääkkeen. Hyviä kevätpäiviä sinulle! T. Raija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Raija :) Tuo olikin hyvä idea, liottaa veteen. Seuraavaksi pitää kokeilla sitä. Aurinkoisia kevätpäiviä myös sinulle ja kiitos kun käyt lukemassa blogiani <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)