maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kaikki on mahdollista

Nyt olisi sitten taas yrittäjän titteli voimassa, tai oikeastaan elinkeinonharjoittajan. Tänään laitettiin paprut eteenpäin pankissa. Osa-aika yrittäjä ja osa-aika eläkeläinen. Kumpaakin sopivasti. En jaksaisi vielä tehdä täyttä päivää hoitoja, mutta on kumminkin mukavaa kun niitä on pikkuisen joka päivälle. Tämä on mulle sopiva yhdistelmä, kun eläkkeen kanssa saa vähän olla sitä tienestiäkin, ja mukavampi itsekin tehdä hoitoja kun sen voi tehdä ihan avoimesti, mutta ei tule kuitenkaan stressiä, kun koko ajan ei ole pakko tehdä, paitsi täytyy kyllä sanoa, että haluan tehdä, se on niin mukavaa! 

Kesän voin silti olla kokonaan lasten kanssa vapaalla. Viime kesä meni vielä aikas paljon sairastaessa. Pitkä, pitkä aika siitä kun on viimeksi ollut kunnon kesäloma, terveenä, vaikka viime kesänä olinkin jo terveempi kuin edellisenä, mutta nyt vielä paremmassa kunnossa. Ihanaa, oikein odotan sitä! 
Mulla on lääkäri loppuviikosta ja sitäkin odotan, että saan kertoa hänelle mitä kivaa on tapahtunut. Siitä on puoli vuotta aikaa kun viimeksi hänen luonaan kävin. Siellä ei tarvitse käydä kuin silloin kun pitää jotain todistuksia tms. saada, muuten hoidetaan hommat terapeutin kanssa. Nyt en enää käy hänen luonaan viikoittain, sovimme että joka toinen viikko. Tuntuu etten tarvitse sitä viikoittaista käyntiä enää, alamme vaan puhua kaikkea muuta asiaa siellä, kun minä en ole se hiljaisin kuitenkaan :) Kun käy pari kertaa kk, on enemmän kerrottavaa omasta terveyden tilastani.

Voi kun toivon että moni muukin masennusta sairastava pääsisi pois ahdistuksen, unettomuuden yms. keskeltä. Ainakin yritän jokaista auttaa hoidoilla joita teen. Kun itse tiedän millainen olotila se on. Enkeleiltä aina rukoilen kaikille voimia ja energiaa, jos kuulen että joku sairastaa masennusta tai uupumusta. Niin tekisi mieli ottaa kaikki syliin ja halata terveeksi. On se niin kamala sairaus, ettei siihen toivoisi kenenkään sairastuvan. No, itse asiassa siitä ei koskaan parane, vaan se voi poistua jonnekkin, mutta voi tulla takaisinkin, jos tulee jokin paha ongelma tai suru elämään, mutta se siinä on hyvä juttu, että tunnistaa oireet ajoissa ja itse hakeutuu hoitoon. 
Nyt mulla on tekeillä noita tulkintoja, mutta en jaksanut enää paria kirjoitella, jää huomiseen aamuun. Hyvää yötä ja nukkukaa hyvin :)


1 kommentti:

  1. Oi, tuntuu aivan, että just äsken ihmeteltiin sitä lääkäriaikaa ja siitä on puoli vuotta. Elina, todella paljon on kerrottavaa. Ja ihanaa sellaista :)

    Ja työkuviokin selvä, kaikki onnistuu lopulta. Tiedätkö, kyllä sinä meitä kaikkia halaatkin, ihan todella ♥ Siltä tuntuu ♥
    Kiitos ihanasta enkeltulkinnasta, puolisollekin luin ja kyllä hän tunnisti niissä minut selkeästi ♥ Toivotan nyt Kauniita unia, nuku hyvin ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)