torstai 20. maaliskuuta 2014

Kevätpäiväntasaus

Tänään olo ollut parempi, tukkoinen mutta ei kuumetta, eikä päänsärkyä. Otin siis kuumakivihoito asiakkaan vastaan. Tästä linkistä pääset yhden asiakkaan blogiin jossa hän postasi kun oli käynyt hoidossani. Lukekaahan arvostelu! Kiitos Pia :) 
http://piaeliina.blogspot.fi/2014/03/kuumakivihoidossa.html

Huomenna onkin enemmän hoitoja, onneksi tämä torstai oli vähän hiljaisempi, sattui sopiva päivä toipua, enkelit sen niin järjestivät. Heitä pyysin mut parantamaan, jotta jaksan muita hoidella ja kyllähän se onnistui. Niinkuin eräs asiakas sanoi, että mä todella HOIDAN, enkä vaan ota "liukuhihnalta" asiakkaita, se on mulle sydämenasia ja teen ne niin hyvin kuin pystyn, kaikki hoidot. Kun varaan ajan asiakkaalle, katson että on reilusti aikaa, n. tunti enemmän kuin hoitoon menee. Energiahoidoissa on niin upeaa jutella hoidon jälkeen tuntemuksista tai siitä mitä asiakas tai minä näimme hoidon aikana tms. Muissa hoidoissa taas se, että asiakas saa rauhassa heräillä ja siinä voidaan vaihtaa muutama san, kun yleensä hoidon aikana suurin osa on ihan hiljaa ja vain nauttii.
Tänäänkin oli sellainen asiakas jonka kanssa tuli paljon juttelua hoidon jälkeen. Se on ihan huippua!
Perjantai huomenna. Kyllä aika menee sitten ihan siivillä! Kesään enää pari kuukautta. Koululaiset on onnellisia ja laskevat jo päiviä, koska pääsevät kesälaitumille. Ensi viikolle ennustettiin kevään palaavan, viikonlopun kovan lumimyräkän jälkeen. Olisi kyllä ihanaa kun tulisi taas kuivaa ja lämpöisempää, sellaista kuin oli reilu viikko sitten.

Lauantaina sitten ystävän kanssa "Ääniraudat apunasi"- kurssille. Sekin ihan tavattoman mielenkiintoinen tapa hoitaa. Jännä nähdä ja kuulla miten se tehdään!
Hohhoijakkaa! Jopas taas alkaa nukuttamaan, pittää varmaan lopetella ja alkaa laskemaan lampaita, tai nyt oon kyllä niin väsyneen oloinen että ei varmaan tarvitse laskea kuin kahteen, kun uni jo voittaa. 

                                                  Hyvää Yötä rakkaat <3 

1 kommentti:

  1. Moi, kuule sähläsin täällä. Kävin välillä katsomassa kuumakivihoitolinkin ja kommenttini katosi ♥ Luenpa uudemman nyt rauhassa...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)