sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Laiskiaissunnuntai

Melkein kokonainen päivä vietettiin Ideaparkissa, koko perhe. Lapset sinne halusivat ja kyllä he siellä viihtyivätkin. Miehet menivät omia menojaan ja me naispuoliset omilla ostoksilla. Ronja löysi itselleen kaksi pipoa, onneksi on nyt pipomuoti eikä lippis niinkuin viime talvena. Ja löydettiin hänelle Lindexistä kiva kevättakkikin, oli sellainen josta me molemmat tykättiin, joskus on vähän eroja siinä, mutta Ronja tietää tarkkaan mitä hän haluaa, eikä sitä päätä käännä mikään. Yleensä ne ovat kyllä ihan järkeviä ostoja. Hän ei juuri rahojaan karkkiin tuhlaile, vaan ostaa koruja, meikkejä, hiustenhoitoaineita. Hänellä on pitkät, takapuoleen asti ulottuvat hiukset ja haluaa hoitaa niitä hyvin. Katselee välillä youtubesta jotain hiustenhoito videoita ja sitten ostaa aineita. Tennaritkin löytyi H&M stä, kivat vaaleansiniset jossa valkoista pitsikuviota, oli kyllä kauniit. Itselle etsin jotain värikästä, kivaa tunikaa, legginsien kanssa, mutta eipä osunut silmiin. Menen Kirsi Rannon konserttiin huhtikuun lopulla ja olisi mukava ostaa jotain uutta, piristävää sinne päälle. Mutta aikaa on vielä.
Miehet olivat olleet tekniikkaostoilla ja jotain peilejäkin löytyi mopoon. He eivät vaatteita ostele, puolisko oli uudet luistimet löytänyt alesta. Vanhoilla olikin jo 20 vuotta ikää. Käy välillä lasten kanssa jäähallilla luistelemassa, kun siellä on yleinen vuoro asiakkaille.
Mukava päivä kaikenkaikkiaan, mutta jalat olivat kyllä ihan "muussina" kun sieltä lähdettiin. Otin saapikkaat heti pois jaloista kun päästiin autolle, eikä pitkää matkaa ajettu, kun olin nukahtanut, istun aina tytön kanssa takapenkillä ja sieltä kuulemma oli alkanut kuulua raskas kuorsaus, kertoi mieheni :) 
Muutaman tulkinnan tein vielä kun tultiin kotiin ja yhden hoidonkin välitin, mutta muuten ihan leppoisa laskiaissunnuntai tai pitäisikös sanoa laiskiaissunnuntai :) 
Viimeinen hiihtoloma päivä, huomenna alkaa taas arkinen aherrus, vaikkakin minä pidän vielä maanantain "vapaata" hoidoista yms. 

Mukavaa uutta viikkoa sinulle ja läheisillesi. Hyvää yötä ja kauniita unia sitten kun niiden aika on :) 

1 kommentti:

 1. Hei Elinainen ♥ Kiitos hoidosta, se auttoi ja rauhoitti. KIITOS!

  Ostoksilla, käypä katsomassa tunikaa ihan Seppälästä, löysin sieltä kahdet housut ja kertoivat kevään väriren juuri saapuvan tällä viikolla. Meille tummapäille sopivat kirkkaat värit ja piristävät ne mieltäkin ♥
  Ei aina tarvitse olla hirmu kallista, että on tyylikäs.
  Ja se on kiva vaan, että Ronjalla on oma tyyli ♥

  Olen niistä ripsareista haaveillut, silti ne vaativat hoitoa säännöllisesti. Täytyy vielä odottaa, että lompakko olisi pulleampi :)

  Nuo kaikki kolme runoa sopivat minulle ihan tällekin päivälle todella hyvin ! Ja niin monille muillekin ♥ Kivaa päivää ja hyviä, kauniita unia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)