torstai 3. huhtikuuta 2014

Viikonloppua kohti

Kuumeet oli aamulla tiessään. Kumma juttu, nyt on ollut ihmeellistä jojoilua kuumeen kanssa, joskus se nousee yhtäkkiä ja sitten taas ei mitään. Tosin otin kyllä eilen ennen nukkumaan menoa parit Buranat, joten sekin ehkä auttoi asiaa. Oli kyllä eilen veto pois, jotenkin huomasin sen väsymyksen kuumakivihoitoa tehdessäni, mutta vasta illalla sitten sitä kuumetta mittasin. Onneksi ehdin kaikki hoidot kuitenkin tehdä, ei tarvinnut perua yhtään. Tänäänkin välitin heti aamusta parit enkelihoidot ja energiahoidon, illan hoidon varaaja jo kyselikin että jaksanko tehdä, oli lukenut varmaan blogini, mutta kyllähän mä jaksoin kun ei mitään enää ollut. 

Tänään oli muuten aika ihmeellinen juttu, huomasin vasta aamulla allakkaa selatessani että kaikkien neljän tämän päivän asiakkaan etunimet ja sukunimet alkoivat M kirjaimella, siis kahdeksan ämmää tälle päivälle. En huomannut sitä aiemmin. Mitähän se tarkoittaa? Tietääkö kukaan?
Huomenna taas perjantai, nii'in taas. Aika menee siivillä kun vanhenee, kun EI tarvis mennä niin nopeesti kuin ennen. Joskus mietti että voi kun lapset kasvaisivat, olis sitten helpompaa, nyt ajattelee että voi kun se lapsuusaika meni niin nopeasti ohi, nyt ovat kaikki jo aikuisia. Aika on niin suhteellinen käsite.

Helmi tuli mun viereen ja kovasti kiehnää ja kehrää, haluais varmaan että lähden sen kanssa yläkertaan nukkumaan. Hän kyllä nukkui jo sohvallakin pitkät tovit, mutta ikää on sen verran että väsyttää näin iltasella. Nyt on ollut melkein koko päivät ulkona. Välillä käy vähän syömässä ja juomassa ja taas ulos. Yhtenä päivänä näin kun istui naapurin pensasaidan juurella ojassa, ihan hiljaa paikallaan pitkät ajat. Pensaissa on pikkulintuja. Sitten yhtäkkiä hyökkäsi, mutta ei onneksi saanut lintua kiinni. Mä yhden jo sen kynsistä kerran pelastin, juoksin ulos kun oli ottanut sen juuri tassuihinsa. Lintu oli joko pökrännyt tai jo kuollut kun ehdin hätiin, ei liikkunut yhtään kun otin käteen. Puhalsin siihen ilmaa, mutta ei reagoinut, laitoin sitten ikkunalaudalle, mutta ei ollut siitä mihinkään lähtenyt vielä kahdenkaan päivän kuluttua. Hautasin sitten takapihalle, lintulaudan alapuolelle. En yhtään tykkää että Helmi niitä jahtaa, siksi olen nyt hänet häätänyt aina pois jos menee vielä lähelle pensaita. Eihän kissa mitään vaistoilleen voi, eikä mun komentelut siihen auta, mutta jotain sentään teen sen eteen, että linnut saisi elää. Hiiriä ja rottia saa kyllä tappaa vaikka miten, ja kissat tarvitsevatkin hiiriä ravinnoksi.
Että sellaisia tänään..ai niin, nyt sitten teinipoika oli ilmoittautunut kevarikurssille autokouluun..mun pahin painajaiseni toteutuu. Koko ajan ajattelin että ehkä se villitys menee ohi, mutta ei näköjään. Eikä mua rauhoittanut se, että sanoi haluavansa sen kortin ja pyörän, kun sillä pääsee nopeammin paikasta A paikkaan B. Kääk!! Pelottaa jo toi mopollakin ajelu, saati sitten kevytmoottoripyörällä. Onneksi täyttää 16 vasta heinäkuussa.

No niin, nyt toi Helmiseni on niin suloisena jo tossa vieressä, istuu ja kattelee että etkös mamma tule jo. Ehkä mä sit meen sen kanssa nukkumaan, marsuillekkin pitää vielä antaa ruokaa, vaikka nekin nukkuu yöt kyllä hyvin, haluavat vielä näin kun meen, salaattia. Kun lähden kiipeämään rappusia ylös, tulee sellanen vinkumiskonsertti, tietävät että minä ruokin niitä useimmiten. Tunnistavat askeleet, marsuilla on todella hyvä ja tarkka kuulo.

Hyvää Yötä rakkaat lukijat ja kiitos tästä päivästä!

1 kommentti:

 1. Hei ! En kyllä yhtään tiedä M-kirjoitusten tarkoitusta.

  Olen joskus kirjoittanut oman ajatukseni ajasta näillä sanoilla;
  "Aika, mitä se on? Ajalla ei ole ajantajua, se ei ymmärrä etenevänsä. Onko se vain "käsite" ja kiire luodaan sen mukaan paljonko kello on? Tähän asiaan on varattu tietty aika, muutoin olemme myöhässä. "Käsitteellä" ei ole aikataulua. Se vain on ja kuluu, kuten elämäkin sen virrassa. Aika ei tiedosta päivämääriä eikä kellonaikoja. Eikä varsinkaan sitä, onko Elämäämme jäljellä paljon vai ihan vähän."...

  Tuosta kevari-kortista kirjoitinkin sun kommenttiin "viime yönä", en viitsi toistaa sanojani.
  Ihanaa päivää :) Kauniita unia, kun tyynyyn pääsi painat ♥ Hyvää yötä ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)