torstai 10. huhtikuuta 2014

Tavallista arkea

Hei rakkaat. Rukoilen sinun puolestasi joka "Hanki oma elämä"- kommentteja jätät. Minulla on ollut todella vaikeaa ja nyt hiukan alkaa helpottamaan joten vastaan tässä nyt, että olen viisikymppisenä saanut uuden elämän ja ihanan elämän sainkin. Tällaiset kommentit eivät saa sitä miksikään muuttumaan, eikä mieltäni pahoitettua. Toivottavasti rukous saavuttaa sinut, vaikka nimettömänä kirjoitteletkin. Reilua olisi tietty laittaa nimikin kommenttiin. Ilman kirjoittajan nimeä tuollaiset kommentit menevät suoraan roskakoriin. 
Ihana hoitopäivä ollut tänään! Heti aamusta aloitin etähoidoilla, iltapäivällä kuumakiveä ja illalla vielä Elinan Energiahoidot ryhmälle enkelihoitoa, ryhmähoitona sekä emännille/isännille että lemmikeille. Ja paljon olikin porukkaa mukana, upeaa. Huomenna saan varmasti lukea kommentteja miten hoito on kenellekkin vaikuttanut. 
Onko lukijoissa ketään unista tietäjää?? Viime yönä näin ihan oudon unen, olin yksin ehtoollisella kirkossa, siellä ei ollut ketään muita, alttaritaulu loisti todella kirkasta valoa, niin kirkasta etten pystynyt sitä kunnolla katsomaan. Sitten takanani kolahti jotakin, käännyin katsomaan, siellä ei näkynyt ketään, vain kirkonpenkkirivejä silmän kantamattomiin, loppua ei näkynyt..enempää en muista, tai loppuiko siihen, en tiedä. Mutta nyt muistin sen vielä aamulla ja kirjoitin heti lehtiöön joka on sänkyni vieressä.
Jos joku tietää mitä tämä tarkoittaa, kirjoitteletko kommentin tai laita sähköpostia: elina@elinanenergiahoidot.fi. Kiitos !! 
Nyt mulla on niin hyvä hoidonjälkeinen tila, että uni maistuu varmasti. Tuollaisessa ryhmähoidossa sitä antaa itsestään aika paljon ja tulee myöhemmin syvä rauhan tunne. 
Oikein hyvää yötä sinulle ja näe kauniita unia. Toivottavasti minäkin näkisin paljon unia ja sellaisia jotka muistan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)