perjantai 11. huhtikuuta 2014

Taas perjantai

Siivousta, saunaa ja suklaata, siinäpä tämän perjantai illan toiminnat. Kaisa kertoi ettei ollut tänään pystynyt kommentoimaan eilistä postausta..plääh..välillä nää ohjelmat tökkii. Joten jos jollakin jotain asiaa jota haluaisi mulle kertoa, eikä pysty kommentoimaan, niin aina voi laittaa viestiä kotisivun kautta, Elinan Energiahoidot, tai sähköpostilla elina@elinanenergiahoidot.fi
Päivän tein/välitin hoitoja ja illalla siivoiltiin, puoliskon kanssa yhdessä. On niin mukava saada toi "einiinmukava" siivous pois viikonlopuksi, sen takia haluan tehdä sen aina perjantaina. Huomenna saa sitten ihan rauhassa nukkua piiiiitkäään, kun ei mitään välttämätöntä tehtävää, paitsi pakollinen kauppareissu ja ruoan laitto. Huomenna ei muuten ole kuin kolme hoidon välitystä ja nekin etänä. Olin niin onnellinen kun nyt työ puhelinkin on alkanut soimaan ja hoitoja varattu sitäkin kautta, eli kotisivuilla käynyt joku katsomassa ja sitten soittaa. Tykkään kun saan tehdä reiki- ja enkelihoitoja lähihoitoina. Ihan erilainen tuntuma hoitoon kun asiakas on siinä vierellä. Toki etähoidoistakin saa paljon ja aina upeita tuntemuksia on asiakkaatkin saaneet ( hoitojen palautteita voi lukea kotisivulta ). Muistakaahan nyt käydä arvostelemassa sivusto !! Linkki ylempänä.
Tänään tein parit diilitkin, että voin jatkossa kodin ulkopuolellakin käydä hoitelemassa ihmisiä. Niistä sitten myöhemmin lisää.
Ronjalla oli disco ilta. Oli ostanut kympillä arpoja ja aika paljon toi palkintoja kotiin. Hauskaa kait muutenkin oli ollut, näytteli kuvia joita olivat kavereiden kanssa itestään ottaneet. Disco on aina yhteiskoululla, joku kasiluokka järjestää näille ala-astelaisille 3-6 lk., ja kaikkihan sinne innoissaan ovat menossa. Ainakin näin olen ymmärtänyt.

Kohta on mullakin menoa, kun on Kirsi Ranto viikonloppu, eli hänen konserttinsa Hämeenkyrön Kehäkukalla, la 26.4. Sitä odotan ihan malttamattomana. Samana viikonloppuna on Hengen- ja Rajatiedon messut Tampereella joten ehkä silloin sunnuntaina sinne. Katsotaan, mieli tekisi ainakin mennä, jos saisi jonkun kaverin mukaan. Haloo! Onko ketään Hämeenkyröstä tai Ikaalisista lähdössä??
Sitten eikun sänkyyn ja kirjaa lukemaan. Puolisko meni jo reilu tunti sitten nukkumaan, herää arkisin niin aikaisin, että on sitten näin perjantai iltaisin ihan väsynyt. Mutta huomenna hänelläkin vapaata. 

Nautihan nyt sinäkin vapaasta viikonlopusta jos sinulla sellainen on! Muille toivotan työniloa, jos la ja su on työpäiviä. Hyvää Yötä ja kauniita unia!


1 kommentti:

 1. Heippa Elina ♥ Kokeillaas nyt, josko tää bloggeri ois lakannut ryppyilemästä mulle, toivotaan.
  Mun piti lähteä työreissuun tänään puolison kanssa, mutta aamulla oli pää niin kipeä. Silmissä säkenöi. Hän laitteli mut takas sänkyyn ja laittoi aamupalaa, Kiitos hänelle ♥
  Ei varmasti ollut ehtinyt, kun pihasta lähteä ja olin jo unessa... Ja heräsin yöunien jälkeen 4 tunnin kuluttua ! Ihanaa silti, päänsärky oli häipynyt.

  Onnea diileille ♥ Ja Ronjan disco-ilta, ainahan niissä on superkivaa. Oli silloinkin, kun itse oli siinä iässä :)

  Otan tän päivän nyt loppuun asti rauhassa.
  Hyvää yötä, suloisia unia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)