keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Kellokeskiviikko

Joskus ennen laitettiin karjalle kellot kaulaan pääsiäisviikon keskiviikkona, siitä päivän nimi.

Katsoin bloggerin viestiosiosta että tämä on 397. postaus jonka kirjoitan..aika paljon on tekstiä tullut, yhden paksun romaanin verran..pitäisköhän laittaa kirjaksi elämäni? Mulla on ollut pitkään haaveena myös runokirja, mutta se on jäänyt kun ei enää ole niin paljon ehtinyt keskittymään runojen kirjoitteluun. Kiitos kun rakas ystäväni Kaisa pitää siitä puolesta huolen, kirjoittelee kauniita runoja runokuvasivustolleni Elämän kiehtova taika ..nykyään toisena sivuston ylläpitäjänä. Jos et vielä ole käynyt tutustumassa, niin käyppä ylläolevasta linkistä, ja klikkaa sivustolla sitä "Tykkää" nappia :) Muutama tykkäys vielä puuttuu 10 000:ta :) 
Päivä alkoi normisti, kello soitti seiskalta ja herätin lapset. Aamupalaa ja Matlock. Ronja meni tänään pyörällä kouluun, kun halusi koulusta tullessa poiketa ostamaan illan kaverisynttäreille lahjan. Aleksi tietty taas mopoili yläkoululle. Kun lapset lähtivät, minä jatkoin päivää enkelihoidolla ja reikienergiahoidolla, niiden jälkeen pääsin itse hemmoteltavaksi, Johannan luo Onni ja Ilonaan ripsiä huollattamaan. Meillä on siellä aina niin hauskaa. Sitten nopsasti kotiin ja kivet kuumiksi ja hoitoa tekemään, siivous, desinfiointi ja sitten jatkuu kotikäynnillä jossa tein intilaisen päähieronnan, takaisin kotiin ja kuumakivihoitoa, illalla vielä kolme reikienergiavälitystä ja yksi tulkinta, niin päivä oli täysi klo 22.30. 
Hoitojen välissä väsäsin ruokaa perheelle ja silittelin Ronjalle synttäreille vaatteita. Hän kun tuli koulusta, talutti pyöräänsä ja ihmettelin miksi ei ajanut. Pyörän rengas oli räjähtänyt rikki matkalla, rengas ei ensin ollut pyörinyt yhtään ja siksi talutti sitä jo jonkin matkaa ja sitten joku oli pysähtynyt ja kysynyt onko pyörä rikki (Ronja ei tuntenut miestä, vähän aina epäilyttää tollaset, vaikka voi olla että tarkoitti vain hyvää) Ronja oli kertonut mikä vikana, mies oli katsonut rengasta ja se oli puhjennut, tai siis räjähtänyt niin lujaa että läheisen talon pihassa ollut naapurimme oli sen kuullut ja juossut katsomaan mitä tapahtui ja miksi tämä mies pysähtyi Ronjan kohdalle, hänkään ei tuntenut kuka oli. Heidän tyttönsä lähti sitten saattamaan Ronjan kotiin. Puolisko katsoi rengasta kun tuli töistä ja sanoi että se oli jotain todella heikkoa kumia, ettei ihme vaikka puhkesikin, soitteli heti myyjälle, pyörähän on ihan uusi ja siinä vielä takuu voimassa. Lupasivat lähettää uuden renkaan, eivät olleet alkaneet edes kyselemään vanhan perään vaan heti olivat luvanneet lähettää uuden. Sitä puolisko vähän oli ihmetellyt ja oli kysynytkin että onko tämä tuttu vika, mutta eiväthän he sitä olleet myöntäneet tietenkään. No, mutta se rengas tulee vasta joskus ensi viikolla ja tytön pitäisi voida ajellakkin pääsiäisen pyhinä, joten huomenna isäntä käy ostamassa siihen jo uuden tilalle. No, onneksi ei sattunut mitään, eikä ajanut renkaan räjähtäessä..

Mutta nyt jäi vähän sellainen mieli, että pitää seurailla kuka se mies oli joka kohdalle pysähtyi, valkoisella pakettiautolla...hmmm...
Hohhoijaa..kylläpäs alkaa taas nukuttamaan. Ihana päivä ollut ja huomenna jatkuu hoitojen merkeissä, sitten levätään pääsiäisen aika ja ulkoillaan perheen kanssa, ainakin on ennustettu mukavia kevätilmoja. Mutta nyt päätä tyynyyn ja unten maille. Hyvää Yötä rakkaat :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)