lauantai 19. huhtikuuta 2014

Pitkäperjantai

No voi, kello meni sen verran yli puolenyön, että tähän tulee nyt lauantain päivämäärä, Blogger päivittää automaattisesti kellon mukaan, mutta aikuisten oikeesti tämä postaus on Pitkäperjantaista.. 

Meilläpäin sateli hiukan koko päivän ajan. Joten ei oikein ulkoilla viitsinyt. Aloin sitten pesemään kylppärin ja vessan, kun ne piti kuitenkin vielä tässä viikonlopun aikana ottaa ja pestä. Lakanapyykkiä olisi myös saunan pukuhuoneessa iso kasa, kun vaihdoin kaikille viidelle petivaatteet ja vielä vieraslakanatkin. Ajattelin eilen että vien tänään ulos kuivamaan, mutta se ei nyt onnistunut. Kun sain saniteetti tilat pestyä, laittelin ruokaa. Ensin meidän piti mennä ulos syömään, mutta paikka johon olisimme menneet olikin tänään kiinni, joten menemme sinne vasta lauantaina. 
Kävin jossain välissä facessa vilkaisemassa, mutta sitten päätin että siivoan koko talon tänään, kun se oli jo suunnitelmissa viikolla. Otin matot pois lattiasta ja vein terassille mattotelineelle ja välillä huilasin taas facen sivuilla ja luin sähköpostit. Miehet lähtivät kahta myytävänä ollutta kevaria katsomaan, tyttö kaverin kanssa pyöräilemään joten jäätiin Helmin ja marsujen kanssa keskenämme kotiin. Helmin kanssa syötiin jälkkärirahkaa, tai itseasiassa Helmi nuoli mun kiposta loput, en uskaltanut enempää antaa, tykkäs kyllä kovasti. Sitten jatkoin siivoomista, pesin lattiat. Huh, huh..huomaa että on vielä toipilas..kaikki voimat meni siivoukseen ja meninkin sen jälkeen soffalle ja siihen nukahdin. Kun miehet tulivat kotiin, puolisko tomutti matot ja näin saatiin oikein raikas koti taas. Ihan hienoa kun sen saa tehtyä, mutta aloitus ja tekeminen on niin kurjaa. Varsinkin kun ei ole vielä ihan kunnossa, niin väsyy ihan mahdottomasti. Meillä on iso talo, kahdessa kerroksessa, sen siivouksessa menee koko päivä, kun on pakko levätä välillä. 
Nyt mä siis pidän hoidoista breikkiä ja samoin täältä blogista, vedän vähän henkeä ja hoitelen itseäni, tiistaina seuraavan kerran kuullaan taas. Mukava olla välillä ihan vaan perheen kanssa ja nauttia kauniista päivistä. Ainakin nyt ennustettiin lämpenevää ja aurinkoa. Maanantaille jopa 15 astetta. Upeeta, eikun ulos ja aurinkoa ottamaan, jos nää ennusteet pitää paikkansa. Hyvää Yötä rakkaat ja viettäkää oikein rentouttavat pyhät!

1 kommentti:

  1. Hei Elina ♥ sanon vain...Sinä ja minä liikennevaloissa, sinä ja minä aamukasteessa`aaa ♥

    Hyvää yötä. Rauhaisaa Pääsiäisaikaa, lepäile ♥
    Kiitos energiasta...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)