perjantai 25. huhtikuuta 2014

Tasapainossa

Hoitoja, siivousta, pyykinpesua, saunomista ja vapaata sopivassa suhteessa, eli kaikenkaikkiaan ihan mukava päivä ollut ja voi miten aurinkoinen ja lämmin. Helmikin viettää melkein koko päivät nyt ulkona, käy välillä syömässä ja juomassa ja taas ulos. Sitten onkin illalla aina ihan väsynyt, äsken nukahti tytyn viereen sohvalle. Ronja siis nukahti siihen ensin ja kissa tietty heti viereen. Nyt en viitsinyt kuvata sitä, mutta niin suloisia ovat kun ihan vierekkäin nukkuvat.
Ystiksen kanssa soiteltiin huomisesta, konsertti alkaa seitsemältä illalla. On mukava kun se on vasta iltasella, tulee oikea tunnelma. Juu ja kamera pitää muistaa ottaa mukaan, akku ladata täyteen, että saa otettua mahdollisimman paljon kuvia. Toivottavasti saan niin hyviä, että voin sitten laitella tännekkin.

Pojalla on huomenna joku mopo-kevari-kokoontuminen, "Mopomiitti", Treen Teivossa, lähtevät siitä isolla porukalla ajelemaan pitkin Tamperetta, haluaisin mennä ottamaan kuvia mutta puolisko oli taas eri mieltä, eihän sinne nyt kannata sekaan mennä ajelemaan..tää on aina tätä..ja mä oon ite niin huono lähtemään kaupunki liikenteeseen. Joskus ajoin paljonkin, ympäri Suomen, kun oli GH:lla aluepäällikkönä, mut sitten sereilun parin vuoden takainen kolari muutti paljon, olin silloin niin huonossa kunnossa, siis masennuksen takia, etten pystynyt keskittymään kunnolla liikenteeseen ja ajoin toisen auton eteen, vasemmalle kääntyessäni. Sen jälkeen vähän arastellut, juuri kaupunkiajamista. Maantietä kyllä huristelen vaikka miten pitkälle.
Hupsis, just muistin että mulla on vielä koneellinen märkää pyykkiä odottamassa..voi vinetto..unohdin ne viedä ulos, ihan nyt ei enää viitsi, laitettava siis sisänaruille..ehkä mä meen niitä sit laittelemaan, on jotenkin väsynyt olotilakin, pääsen sitten nukkumaankin. 

Huomenna lauantai, joten on taas kauppapäivä aamusta. Raisiossa olisi yhdet ihanat tuolit jotka haluaisin, ja edulliset, löysin Torista, katotaan saisinko puoliskon ajelemaan sinne mun kans sunnuntai aamuna. Pitää vähän alustaa asiaa ;) 

Hyvää Yötä rakkaat ja nukkukaa hyvin. Mageeta kun on viikonloppu ja ainakin ennustettu lämmintä säätä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)