lauantai 26. huhtikuuta 2014

Konsertti

Olen nyt niin rauhan ja rakkauden tunnelmissa, kun tänään oli Kirsi Rannon konsertti. Upeaa laulantaa, upea esiintyjä, tupa täynnä väkeä, kertakaikkisen ihana ilta. Laulut olivat niin kauniita että välillä oli pakko etsiä nenäliinaa laukusta. Kuviakin sain muutaman. Voitteko kuvitella että Kirsi muisti minut, minut maanmatosen, hän huikkasi että moi Elina, enpä olisi voinut ylpeämpi olla siinä kohdassa. Sovittiin samalla että tulee syksyllä pitämään meille tänne Hämeenkyröön taas enkeli-illan, niin paljon sitä ihmiset on nyt minulta kysyneet, että koska otetaan uusiksi. Nyt sitä sitten taas pitää alkaa järkkäämään kesän jälkeen. Vaikka kivaahan se kaikki vaan on.
                                   Enkelit läsnä; enkelipalloja paljon kuvissa :) 
Haaveeni on päästä katsomaan äiti Ammaa kun hän tulee Suomeen, ja toinen että pääsen joskus Kirsin järkkäämälle matkalle Intiaan, äiti Ammaa tapaamaan. Se vaan ei tapahdu vielä ensi talvena, ehkä sitten seuraavana, jos saa rahat kasaan. Yksi ystävä on siellä käynyt ja hänen kanssaan haluaisin lähteä, katsotaan toteutuuko se, hän minut siihen innostikin. Olen miettinyt sitä jo aiemmin, mutta yksin ei ole kiva lähteä, kivempi mukavan kaverin kanssa joka on siellä jo käynyt. 
Pojallakin oli ollut kiva päivä, "Mopomiitissä", oli ottanut monta videota kuinka keulivat jossain tiellä, moni esitteli taitojaan, kunnes joku oli soittanut poliisit paikalle. No, onneksi poliisitkin ovat joskus ymmärtäväisiä ja käskivät vain siirtyä muualle. Siitä tulee Youtubeenkin vielä video, laittelen linkin sitten tänne. 

Ronja oli käynyt uimassa! Järvessä, vaatteet päällä. En tiedä mikä kumma idea se oli ollut, kaverinsa kanssa olivat kuitenkin uineet..hmmm..en enää viitsinyt soitella kaverin äidille kun tulin konsertista, huomenna pitää selvittää mikä oli homman nimi. Ronja oli sitten lainannut kaverilta kuivia vaatteita, kun olivat heille ensin menneet. Kaikkee ne keksii :) 
                                          Söpöliinin itsensä ottama kuva :)
Hiukan varjosti tätä päivää se, että kuulin muutaman sukulaisen sanoneen, että olen valehdellut blogissani. En todellakaan ja muutenkin inhoan tuollaista takanapäin puhumista. Se teistä sukulaisista joka lukee blogiani, tänne saa kommentoida, toivon että omalla nimelläsi ja mulle voi myös lähettää sähköpostia, tule esiin ja kerro rohkeasti mitä mieltä olet, äläkä kerro juoruja missään muualla, ne tulee aina asianomaisten korviin. Jos olet rohkeana kertonut eteenpäin tietäväsi minun valehtelevan, niin ole yhtä rohkea ja sano se minullekkin. Enää en ole se kiltti tyttö joka romahtaa jos väitetään tehneen jotain pahaa, vaikka ei olekaan tehnyt, enkä siitä vajoa synkkyyteen! Minä uskallan rohkeasti kertoa kuinka lapsuuteni oli sitä ettei kukaan välittänyt, paitsi jos olin jotain väärää tehnyt, kukaan ei kysynyt mitä minulle kuuluu tai miten minulla menee ja sitä samaa sain kestää 50 vuotta, ennenkuin sairastuin. Jos sitä joku väittää valeeksi, niin tulehan esiin, kiitos! 
Näin, on annettava tulla ulos asiat jotka painavat, helpottaa kummasti ja sisuahan tuollainen vain kasvattaa. Juuri niinkuin tässä ylläolevassa mietelmässä sanotaan. Nyt ei muuta kuin oikein ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille. Kuullaan huomenissa :) 


1 kommentti:

  1. Ihania kuvia:)olisin todella kiinnostunut enkeli-illasta,jos sellaisia järjestät.Olisi ihanaa päästä mukaan.Laitan sähköpostiosoitteeni,niin voit ottaa yhteyttä jos iltoja tulee ja jos niihin on mahdollista osallistua.Ystävällisin terveisin:Kirsi
    queenofsnow10@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)