maanantai 28. huhtikuuta 2014

Vapaata

Aloitin vapaapäivän enkelihoidolla, kävin siis itse hoidettavana, kiitos Maaritille mahtavan ihanasta hoidosta. Kiva ajeluretki yksin, kun Maarit asuu Teiskon puolella. Mukava välillä huristella moottoritietä ihan itsekseen, kun oli hyvä sää ja pirteä mieli. Tuli paljon ajateltua kaikenlaista.

Olen lepäillyt nyt kaksi päivää, joten jo tekee mieli hoitojakin tekemään. Huomiselle on ainakin tulkintaa ja energiahoitoja, kuumakivi peruuntui kun asiakas sairastui. Joskus käy niin, mutta sille ei voi mitään, sairaana ei kuumakivihoitoa tehdä. Toivotaan että paranee pian flunssastaan. Kurjaa on sairastaakin. 
Sain myös vihdoin vappu siman jopa tehtyä, aineet olleet jo viikon, mutta aina se vaan jää..kaippa se vielä ehtii, kun huomenna laitan pulloihin. Munkit tehdään vasta keskiviikkona, ne on parhaita ihan tuoreina, vähän vielä lämpiminä. Me tehdään reikämunkkeja, en osaa niitä hilloisia, aina ne hillot pursuaa ulos. Muutenkaan mikään "kokki kolmonen" ole. 
Onko teilläpäin koulupäivä perjantaina? Meillä on, aika kumma ettei ole sitä laitettu vapaaksi, mutta kait ne tuntimäärätkin pitää saada kasaan. Puolisko on vapaalla sen päivän.
Lauantaina on Ronjan tanssikoulun kevätesitykset, kiva mennä taas katsomaan, mitä uutta on oppinut. Toinenkin lapsenlapseni on samassa ryhmässä, Enna, vanhimman tyttäreni lapsi, hän on vuotta nuorempi kuin Ronja. Mennään sit porukalla katsomaan esityksiä, ne on Tampereella Sampolassa. Viime keväänä siellä tuli palohälytys, kaikki ulos ja sitten ilmoitettiin että kyse oli savukoneesta, siitä oli hälytys johtunut. Kaikki taas takas sisälle ja ohjelma jatkui. Pikku happihyppely välillä. 

Nyt tarttisin kans sitä happihyppelyä, haukotuttaaaaa...sänkyyn että jaksaa taas huomenna! Aamu alkaa kampaajalle menolla, hemmottelua päivästä toiseen :) Hyvää Yötä tän päivän osalta, kuullaan taas huomenissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)