tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tiistai

Hyvä minä !! Hain anopilta pulloja ja korkkeja lainaksi ja sain siman pullotettua, huomenna ehkä munkkeja..oonpas tyytyväinen itseeni. Kun joku vielä antais energiaa alottaa ikkunoiden pesu, niin olisin vielä tyytyväisempi. Tosin joku sanoi, ettei vielä kannata pestä, kun siitepölyä on niin paljon. No, se tieto sopii mulle mainiosti :) 
Vein Ronjan kouluun ja ajelin Ikaalisiin kampaajalle, tulihan siitä hiuskuontalosta taas hyvä ja kiiltävä kun Mira sen huolsi. On kyllä ihan best kampaaja ja parturi. Meiltä käy minä ja lapset hänellä, teinipoika tykkää kovasti, kun Mira osaa leikata nuorten tyyliin, kaikki eivät nimittäin osaa. Poika on kokeillut muutamaa parturia ja jotkut leikkaa aika vanhalla tyylillä. Ronjan hiuksia nyt ei tarvitse kuin latvoista vähän lyhentää, hän kun kasvattelee hiuksiaan. Mira on siis kampaaja Ikaaliseten Hiustuvalla jos joskus haluatte hänen palveluitaan kokeilla. Siellä on kolme kampaajaa ja kaikki kovin varattuja joten jos aiot varata aikaa sinne, niin kannattaa varautua muutaman viikon odotukseen. 
                                     Valkovuokkoja meidän pikkumetsästä!
Poika olikin sitten yhtä hymyä loppupäivän, kun olivat nyt isänsä kanssa tehneet kaupat jostain kevarista. Hakevat sen ilmeisesti loppuviikosta. Se kun pitää hakea pakettiautolla, kun ajolupaa ei vielä ole, mutta saahan taas lisää täytettä autotalliin. Ei vaan, oli se kuvassa ainakin ihan komeen näköinen ja puoliskon mukaan hyväkuntoinenkin. Myyjä oli asunut jossain keskusta alueella niin ei poika voinut sitä vielä koeajaa, sormet siis syyhyää että kun se haetaan, saa ajella tässä omalla pihalla ja pellolla. Oli hän nyt onnellinen ja kiitollinen!! Ansaitsee kyllä sen, on niin hyvin käynyt koko 9 vuotta koulua ja edelleen itse huolehtii kaikki läksyt ja kokeisiin lukemiset yms, tehtävät ja ka oli viime syksynä 8.5. Ja muutenkin ihan mukava ja suht rauhallinen poika, ei mitään valittamista kyllä. 
                           Poika ei halua kuvaansa tänne, laitetaan sitten Helmistä!
Muutaman energiahoidonkin ja pari enkelihoitoa olen tehnyt päivän aikana, kuumakivihoito peruuntui asiakkaan sairastuttua. Mutta kaikenkaikkiaan ihan mukava päivä. Tosin aika kalsea, kylmä tuuli koko päivän ajan teki ilman kalseaksi ja iltaa kohti kylmeni vielä, pari tuntia sitten jo tihkutti jotain rännän sekaista. Noo, vappu tulossa ja vappusäät tietty!

Eipä muuta tänään. Kiitos kun kävit lukemassa, kommentitkin aina mukavia!
Nyt mä meen lukemaan sellasta kirjaa kuin "Elämää toisella puolella". Sitten unten maille.
Hyvää Yötä rakkaat :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)