keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Aatto

                 <3 Nimpparionnittelut rakkaille tyttärilleni Miialle ja Miralle <3 

Oikein ihanaa Vappua kaikille :) Tänään herkuteltiin..sima on itse tehty, munkit leipomosta
Olipas mukava aattopäivä. Aamulla värjättiin tytyn hiukset pinkeiksi suihku- ja geelivärillä..dääm mikä homma, kun hänellä on melkein takapuoleen asti ulottuvat hiukset, ei ollu ihan helppo nakki, vaikka ensin niin ajattelin, onneksi noustiin ajoissa. Ronjan kaverikin tuli meille, laitoin hänellekkin väriä, kun äitinsä oli mennyt niin aikaisin aamulla töihin ettei tyttö vielä silloin jaksanut nousta. Onneksi ehdittiin kumpikin laittamaan vappukuntoon ja vein sitten heidät autolla kouluun. 

                                      Tää hauska kuva on viime vuodelta.. :)
Kiva päivä tytöilläkin oli ollut. Picnicillä läheisessä perhepuistossa ja pipajaiset (pipo pakko loppui koulussa ja pipot heitetään ilmaan), sitten oli joitain pelejä ja leikkejä sekä vappumarssi. Perjantai heillä onkin vapaata, mutta poika menee kouluun. Siitä kyllä hiukan marmatettiin kun ei hän saa olla kotona, mutta nämä alakoululaiset tekivät päivän "sisään" yhtenä marraskuun lauantaina. Noo, poika saa huomenna kevarinsa, menee isänsä kanssa sen hakemaan, varmaan viihtyvät tallissa sen jälkeen koko vappupäivän. 

Mä kyllä sanoin pojalle, että voin käydä vähän ajelemassa kun hän itse täyttää vasta heinäkuussa. Ihmetteli että miten mä voisin mennä, kun ei ole korttia, mutta voi-voi, mun ajokortti oikeuttaa ajamaan vähän kaikenlaisia ajoneuvoja, paitsi kuorma-autoa, rekkaa ja bussia. Siitä on niin pitkä aika kun sen sain..hmmm..37 vuotta. Noo, en mä nyt ihan oikeesti aio kevarilla ajella, ihan auto riittää :)
Kaasupalloa etin tänään tytylle, kun olisi sellaisen halunnut, mutta ihmeellistä, Hämeenkyröstä tai Ikaalisista en löytänyt yhtään pallomyyjää, yleensä niitä on ollut joka kaupan edessä. Ainoa paikka missä myydään on Tokmanni ja siellä ei sitten ollut mitään sellaista joka olisi kelvannut, kaikki aika lapsellisia, joten se nyt jäi ostamatta, mutta ei tuntunut haittaavan tahtia :) 

Tämä kuva on viime vuodelta, otettu 21.4.13. Huomatkaa lumet tuolla oikealla takana. Toki samaa juttua tytöt tänään tekivät, eli pomppivat trampalla. :) 
Upeeta!! Huomenna vapaata koko porukalla, ei kauppaan kiire, eikä minnekkään, saa vain olla ja mikä parasta - nukkua piiiiiitkäään :) Hyvää Yötä rakkaat ja juhlikaa hillitysti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)