lauantai 5. huhtikuuta 2014

Mukava lauantai

Kiitos <3 Kiitos <3 Kiitos <3 kaikista kommenteista joita olette jättäneet.

Muutamiin vastailen tässä eli joku kysyi blogin värityksestä. No, musta on mun lempiväri, jotkut tosin sanoo ettei se olekaan väri lainkaan, mutta mulle se on. :)
Hoitojen kotisivu on vihreä, se taas sopii siihen aiheeseen, AE Rafelin väri :) 
Enkelijutuista ei varmaan kaikki tykkää, mutta enkelit on tuoneet mun elämään uutta ja ihanaa, heidän avullaan olen nyt tässä ja energiahoidot on uusi elämäni myös. Jos niitä ei olisi, en tiedä missä minä olisin :) 

Meillä oli Ronjan kanssa hauska tyttöjenpäivä tänään. Miehet lähti Mansen Mörinöihin, joku konenäyttely ilmeisesti :) Me nukuttiin pitkään, miehet oli lähteneet kun mä heräsin. Sit syötiin aamupala ihan rauhassa ja katottiin Galaxyn joku koirakisa, oli muuten ihan hauska ohjelma. Lähettiin vähän shoppailemaan, käytiin syömässä Subwayssa ja kotiin tultua alettiin katselemaan vanhoja videoita jotka otettu noin kuutisen vuotta sitten, Muumimaailma reissusta ja Tanskan reissusta, Legolandia jne. Naurettiin vatsamme kipeiksi niille videoille, oli niin hauskoja.
Muumimaailmassa vaan sattui tosi kurja tilanne, kun Ronja hävisi meiltä, tosi vilkas tyttö jo pienenä. Hän oli siis neljä vuotias. Oli tosi kuuma päivä ja ihmisiä oli paljon. Kun huomasin että tyttöä ei missään, tuli kamala paniikki olo ja lähdettiin puoliskon kanssa eri suunnista etsimään. Kierreltiin joka paikassa ja sitten kun tavattiin uudelleen, eikä tyttöä vieläkään löytynyt, tuska oli jo valtava. No sitten mentiin toiseen kertaan samoja paikkoja ja puolisko löysi lopulta Ronjan muumitalon ylimmästä kerroksesta, oli mennyt jonnekkin kaappiin piiloon, niin ei sitten eka kerralla löydetty. Huh, huh, kyllä oli niin helpottavaa, otin tytön heti syliin ja itku tuli. Hän itse ei ymmärtänyt yhtään mikä oli hätänä, oli halunnut vaan mennä toistamiseen katsomaan muumitaloa. Kiitos enkeleille :)
Legoland on myös hieno paikka, siellä käytiin kahtena päivänä, yhtenä ei olisi millään ehtinyt kaikkea nähdä. Siellä ollessa hotellissa tapahtui outo juttu. Siellä oli samassa kerroksessa joku miesporukka, puolalaisia ja ne piti aivan älytöntä meteliä. Paljon lapsiperheitä nukkumassa ja nämä iloisena soittavat musiikkia täysillä, onneksi poika ja Ronja nukkuivat kuitenkin, me puoliskon kanssa valvottiin. Sitten alkoi yhtäkkiä palohälytys soimaan, kello oli jotain kaksi yöllä ja puolisko meni katsomaan käytävälle, sinne oli tullut jo monta muutakin ihmistä katsomaan että mikä hätänä ja kaikki juttelivat tästä kamalasta metelistä mitä koko alkuyön oli ollut. Meidän opas tuli sitten myös siihen ja sanoi että kyse oli vain juuri näiden puolalaisten huoneesta, sieltä oli tullut hälytys, kun olivat tupakoineet huoneessa jossa ei olisi saanut ja hälytys lähti siitä päälle. Sitten tuli hotellin työntekijöitä jotka veivät miesporukan alakertaan, kaikki olivat vahvassa humalassa, ilmeisesti poliisit tulivat sinne, kun näitä oli kait varoitettu jo kymmeniä kertoja. Sen enempää en tiedä, mentiin takaisin nukkumaan. 

Tein tänään myös ison kasan mainoksia, n.250, tulostin siis itse. Ajattelin maanantai päivän ratoksi ajella ja viedä niitä postilaatikoihin. Jospa sieltä saisi lisää asiakkaita. 
No nyt pitää lopetella, vaikka aamulla ei olekaan kiire heräämisellä. Marsuille ja kissalle vielä ruokaa yöksi ja sitten päätä tyynyyn itsekin. Hyvää Yötä ja nukkukaa hyvin :) 
Väsy tuli tytöllekkin lopulta, nukahti yläkerran sohvalle ja Helmi tietysti hipsi heti viereen.


1 kommentti:

 1. Hups ja moi, ihana päivä teillä :)
  Kaikkea sitä matkoilla sattuukin. Olin vuosia aiemmin Kolmårdenin eläintarhassa mieheni, siskoni ja hänen lastensa kanssa.
  En unohda, kun pienin istui rattaissa heilutellen jalkojaan. Lähestyttiin apinoiden tarhaa, pikkuinen sanoi kuuluvasti "Täällä haisee paska" ihan täydellisesti ääntäen. Ihmiset meidän ympärillä ja me itsekin revettiin nauramaan hillittömästi. Ajatus oli varmasti monen mielessä, pieni ihminen sen vaan iloiten totesi ♥

  Tuon mainoksenhan voisit lähettää pikkunippuina ystäville. Sitten me laitellaan esim: Kauppojen ilmoitustauluille ja sellaisiin paikkoihin, missä se on luvallista. Onko siinä sellaista alareunassa olevaa lipuketta, jossa on sun yhteystiedot. Ihmiset nappasee kiinnostavasta ilmoituksesta sellaisen mukaansa. Mietin vielä, aika kalliita noi väripatruunat tulostimiin...
  Tulisiko halvemmaksi painattaa jossain kopiointiliikkeessä tietty satsi ?Jutellaanpa.
  Hyvää yötä ja ihania unia ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)