maanantai 7. huhtikuuta 2014

Eläinrakas

Nyt ei kuulkaa kuvatiedostoni Picasa suostunut aukeamaan joten kuvia ei tässä postauksessa ole lainkaan, ainakaan vielä. Lisäilen sitten kun tiedosto tykkää aueta..

Taas olen täällä puolenyön aikaan, vaikka olikin vapaapäivä, tytyn kanssa vietiin yrityksen mainoksia kauppoihin ja liikekeskukseen, ilmoitustauluille, siinä meni aikaa ja oli taas muutenkin kaupassa käyntiä kun on maanantai. Ronja oli mukana, on niin tukkoinen etten laittanut kouluun. Nenänpielet rohtuneet ja niiskuttaa koko ajan, katotaan laitanko huomennakaan, kun on kaksi tuntia liikuntaa, tai sitten opelle viestiä että antaa jumppailla oman kunnon mukaan. Ne opet on niin tarkkoja että pitää olla huoltajien viesti ennenkuin antavat helpotusta, vaikka toinen ois pää kainalossa. Onneksi on toi Wilma ohjelma, jolla kätevästi saa kaikki tiedotteet koululle, eri opeille. 

Kun oltiin lähdössä Ronjan kanssa, huudeltiin Helmiä sisälle, ettei jää pitkäksi aikaa ulos. Ja tulihan se kotiin. Kuunneltiin kuitenkin vielä maukumista, kuului ihan läheltä, mutta ei nähty mitään. Käveltiin sitten sellaseen pieneen metsään joka on meidän viereisellä tontilla ja kuunneltiin, maukuminen vain lisääntyi. Sitten Ronja vilkaisi ylöspäin ja siellä korkealla männyssä oli meidän naapurin kissa, syystalven pentu Hilma, Hilman äiti jäi auton alle kun poikaset olivat vielä ihan pieniä, hänellä on myös veli Onni, mutta Onnia ei nyt näkynyt. Hilma maukui niin surkeasti, että sanoin Ronjalle et kipittelee kertomassa naapureille kissan olevan puussa ja korkealla. Talon emäntä on perhepäivähoitaja joten tiesin että joku on kotosalla. Hän oli sanonut ettei heti pääse tulemaan koska lapset ovat juuri syömässä, mutta pyytää vapaa päivällä olevaa miestään pelastamaan kissan kunhan tulee kotiin. Kissa jatkoi naukumistaan puussa. No, minä sanoin Ronjalle että me ei voida sen enempää tehdä, lähdetään asioille. Tyttö vaan empi ja seisoi puun juurella, huomasin että itki, sanoi sitten:"En mä voi lähteä, mitä jos Hilma putoaa tuolta ja siltä vaikka katkee jalka." Lohduttelin että yksikään kissa ei ole puuhun jäänyt, mutta soitin vielä naapurille ja varmistin että pelastaja on kohta tulossa. Vasta sitten Ronja suostui lähtemään kanssani, itkeskeli vieläkin kissan kohtaloa, mutta piristyi kun hetken oli ajettu. 

Takaisin tullessa juoksi heti autosta suoraan puun alle katsomaan ja huuteli Hilmaa, mutta kissa oli jo haettu. Sen kertoi myös toinen naapurimme Ronjalle, vanha mies, joka kesällä aina kukonlaulun aikaan alkaa ajamaan nurmikkoa :) Sitten tuli parempi mieli, kun tiesi että kissa on turvassa. Ronjalla on muutenkin aina hätä jos Hilma tai Onni tulevat meidän pihaan illalla, hän kiikuttaa niitä aina kotiin, vaikka kuinka olen sanonut että kyllä ne osaa jo mennä sinne itsekin, hänen mielestään ne eivät osaa ja täytyy aina viedä, sylissä sitten raapottaa toista ja toinen juoksee perässä. On hän niin eläinrakas tytteli :) 

Huomenna alkaa hoitopäivä klo 10 ja siitä sitten niitä onkin putkeen tuonne klo 20 asti, silloin viimeinen etähoito.  Keskiviikko sitten hiljaisempi, ainakin vielä. Ihanaa kun nyt on tilattu Ruusuista Kuningatarhoitoakin, se on niin mukavaa tehdä ja näkee/kuulee heti kättensä jäljen, kun asiakkaat suurimmaksi osaksi siihen nukahtavat, niin rentouttava se on. Ihan samanlailla kyllä kuumakivihoidossa 97% asiakkaista nukahtaa, tai käy siellä unen rajamailla. Joku asiakas oli nähnyt untakin. On tää kuulkaa niin ihanaa ja mukavaa työtä, ettei sitä oikeastaan voi työksi sanoakaan :) 

Eipä tässä maanantaissa sen kummempaa ole ollut. Vapaa ilta ja leppoista oleskelua perheen kanssa. Hyvää Yötä immeiset ja mukavaa uutta viikkoa !


2 kommenttia:

 1. Oi eläinrakkauspakkaus ♥ Mun picasa toimi, mutta in-box sanoi poks, eikä lähettänyt viestejä. Voi nenu.
  Nyt on tulossa kohta ihania enkelivieraita, on turha tehdä suursiivousta, mutta kivasti voi järjestää ♥
  Positiivisuudesta vielä, olisi se surullista, jos aloittaisit... "Olipa kurja päivä" " Tietäisittepä, kuin mua tympii tää touhu" " Mä en kuulkaa tänään oo yhtään hyvällä tuulella" "Hei ystävät, nyt on todella kuppi nurin" EI ! Tämä Elina on just hyvä näin. Kirjoittaa siltä, kun tuntuu. Jokaisella olisi aihetta valittaa, jos haluaisi...silti joskus on fiilikset 0 ja sen voi sanoa. Hyvää yötä, kauniita unia ♥

  Katsoppa aamulla tyynysi alle
  onko siellä siivestä enkelin
  höyhen untuvainen.

  Sen taivaalle
  tuuliin puhaltaisit
  meille onnentunteen toisit.

  Tipan onnenkyyneltäsi
  hymyäsi mukaan laittaisit
  hellyyttä sydämesi jakaisit.

  Emme tietäisi mitä tämä on
  onnen ja rakkauden
  tunnistaisimme sydämellä
  sinne se tallettaisimme.

  Mistä se tuli, kysyisimme ihmetellen vain...

  - Kaisa 08.04.2014 klo 01:41 tässä ja nyt ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Minä todellakin löysin höyhenen aamulla, en tosin tyynyn alta vaan alakerran soffalta, siellä se kauniisti lepäsi kun säleverhot avasin :) Enkelit kuulivat runosi ja tiputtivat mulle höyhenen. Ihanaa !!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)