keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Keskellä viikkoa


No niin ja taas ollaan täällä illassa..dääm..niin paljon kaikkea tehtävää facessa ettei ehdi aiemmin ja hoitojakin oli tänään paljon..mutta se on kivaa, ei tunnu yhtään työltä. Klo 9.30 aloitin ja viimeinen hoito klo 21.30, näistä siis osa etähoitoja. Pyykkiäkin pesin ulkonarut täyteen, toppavaatteita. Kait ne jo uskaltaa laittaa talviteloille?? 

Yksi ystäväni joka on terveydenhoitaja, katsoi tänään pojan ihon "plänttejä" ja sanoi että hänen mielestään kyljessä oleva on iso maksaläiskä..voi että kun olin iloinen, jospa se olisikin sellainen, mutta selkärangassa olevasta mustasta viirusta hänkään ei osannut sanoa suoralta kädeltä mikä olisi, mutta jospa se liittyisi samaan asiaan. Niitähän voi tulla aikuisenakin, ainakin mulle on tullut iän myötä kasvoihinkin. Olo ollut tänään jo taas paljon rennompi, kun tuon asian kuuli. Mutta en käynyt vieläkään netistä katsomassa, odotellaan lääkäriä.
Hain tänään lisää Frantsilan tuotteita, otin Kipu Öljyä ja Ojan isännän muistolinimenttiä, se on todella hyvää kaikkiin kiputiloihin. Laitan sitä yleensä kuumakivihoidoissa jos on kipeitä kohtia selässä tai niska-hartia seutu on oikein lukossa, ja nivelkipuihin myös ihan mahtava apu. Toimii parhaiten lämmön kanssa, eli teen niin että ensin hieron lämpöisillä kivillä, sitten laitan linimentin ja vielä lämpöpakkaus päälle ja teho on taattu! Itsellä käytän lisäksi Tiikeri salvaa. Molemmat haisevat ihan kamalalle, mutta todella mahtavia aineita, eikä kummassakaan ole mitään lääkeaineita, vain yrttejä ja kasveja. Hoidan myös reikillä itseäni ja lihaskipuja, auttaa sekin todella hyvin.
Tytyllä on huomenna Seitsemis-retkipäivä, 3-6 luokkalaiset lähtevät, voi olla aika väsynyt kun palaa kotiin. Menee kyllä hyvin nukkumaan ja aina ajoissa, sen kanssa ei tarvitse koskaan taistella, ainakaan vielä. Hän on niin itsetoiminen että huolehtii hammaspesut ja muut ihan itse, ei tarvitse niistäkään koskaan muistuttaa, kaikenkaikkiaan oikein ihana ja kiltti tyttö. Joskus vähän omapäinen, mutta niinhän pitääkin, siitä se itsetunto kasvaa kun välillä otetaan kunnolla yhteen, yleensä vaatteista :) Välillä kun ei aina ymmärrä ettei vielä ole kesä :) 
Kello on vasta sen verran että puoliskokin tuossa katselee jotain auto-ohjelmaa vielä. Helmi meni Ronjan kanssa nukkumaan, nykyään on mennyt usein iltaisin ensin tytyn sängynpäähän ja kun me mennään yläkertaan, tulee meidän huoneeseen. Tai joskus käy niinkin että nukkuu niin sikeästi ettei herää kun minä viimeisenä kömmin sänkyyni ja tuleekin sitten aamuyöllä meidän sänkyymme vasta. Siinä sitä onkin menoa ja meininkiä, sellainen maukumis ja kurnutus konsertti, että varmasti herätään. Sitten Helmi vaan tyytyväisenä painautuu sänkyä vasten ja alkaa nukkumaan. :) 

Nyt mä meen myös ja hoitelen vielä itseäni hiukan reikillä, toinen hartia vähän jumissa:)
Hyviä Öitä ja nähkäähän kauniita enkeliunia :) Huomiseen !! 

2 kommenttia:

 1. Moi, niin totta tuo mitä kerroit. Ehkä se on luontaista meille ihmisille varautua huonompaan. Jokin mekanismi, ettei luhistuisi, vaikka kyllä itse rotkoon putosinkin, kun puolisoni sairastui.
  Mukavaa, ihanaa kuulla nämä hyvät ensiuutiset ♥
  Olen saanut niin paljon näitä arkipäivän-kuvahaasteita, että kun niputan ne, vastaan sulle ja muillekkin :)
  Höyhenenkeveitä unia ♥

  VastaaPoista
 2. Jos kyseessä on maksaläiskä, niin kannattaa kokeilla apteekista saatavaa Detria arbutin -öljyä tms. Mulla ainakin lähti maksaläiskät sillä pois.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)