sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kutsuilla

No niin, tämäkin sunnuntai kohta ohi. Aivan mahtava ilma ollut ja lämmin. Iltapäivällä käytiin tytyn kanssa laukkukutsuilla. Ensin ajattelin katsoa jotain isompaa kassia, johon voin pakata kaikki aineet ja pyyhkeet kotikäynneille (ruusuinen kuningatarhoito!), mutta ei esittelijällä ollut sellaisia. Toiseksi tarvitsin lompakon ja sen sitten löysinkin, tietty mustan. Tuli kyllä aika pulleaksi kun laitoin sinne kaikki korttini, mutta kaippa se kestää :) Ronja halusi laukun ja oli ihan onnesta mykkyrällä kun sitten suostuin sen ostamaan, vaikka olikin vähän kallis. Äsken juuri sanoi, että hän ottaa sen unikaveriksi, kun on niin ihana. 
Ronja kävi tänään uimassakin, tällä kertaa uikkarit päällä :) Eilisessä blogissa kerroin hänen ja ystävänsä ekasta uintireissusta. Eilen hän sanoi ettei vesi ollut "yhtään kylmää", tänään sitten oli jo tuntunut viileämmältä. Ronja oli kastanut kaulaan asti ja ystävä reisiin asti, joku sanoi, että veden lämpö on kuusi-seitsemän astetta tällä hetkellä. Olisi kyllä upeaa kun uskaltaisi sinne mennä, terveyden kannalta nimenomaan. Tältä kylältä tiedän ainakin kolme naista jotka aloittavat aamu-uinnit heti kun jäät sulavat. Heidän porukassaan olisi hyvä aloittaa, mutta mietintää se ensin vaatii, olen niin kylmä herkkä. Vaikka muuten onkin aina kuuma, mutta se johtuu iästä ;) 

Huomenna pääsen itse enkelihoitoon. Vaikka hoidan itsekin chakroja yms, niin on mukava mennä välillä toisen luo ja rentoutua ja antautua enkeleiden hoidettavaksi. Hän jolle menen, on opettajani, joten saan parasta mahdollista hoitoa. Maanantaithan pidän aina vapaata omista "töistä", itsehoitopäivä. 
Sehän onkin sitten Vappu viikko alkamassa. Olisikohan nyt Vappu aurinkoinen ja lämmin. Kovin montaa sellaista en muista, aina melkein satanut jotain, vettä tai räntää. Mutta kun kaikki sitä kovasti toivotaan, niin eiköhän se toteutuisi. Mitä aiot tehdä Vappuna? 

Täällä on alakoululaisilla juhlapäivä aattona, eli he marssivat läheiseen perhepuistoon, ovat picnicillä, pukeutuvat vappuasuihin yms. yms. Jotain torvia ja muuta sälää saa viedä kouluun, mutta ilmapallot ja serpentiinit ovat kiellettyjen listalla. 

Mukavaa uutta viikkoa kaikille :) Kommentti olisi aina kiva, kiitos :) 


2 kommenttia:

  1. Kyl toi kisuli on sit kaunis ja ihana, itse niin allerginen kissoille et en voi pitää (yritetty on tytön kissoilla) :( . Ronja sit alkaa osoittaa nasmaisia piirteitä kun laukun halus - ihanaa kun ostit sen (kuva ois ollu kiva). Niin ja kylmään veteen ei minuakaan sais - sanon aina kavereille et veden pitää olla ainakin 25 ennen kuin sinne menen :D - mukavaa viikkoa sinulle ja perheellesi <3i

    VastaaPoista
  2. Moikkelis ♥ Ihanat konsertti, kutsut ja kaikkea muuta mukavaa sulla on menossa. Mukavaa lukea:)
    Täällä työtä, yötä myöten saapi sitten kommentoida ja lukea. Vai uimassa, tuli mieleen; "Pikkutyttönä Äitienpäivä-juhlasta tultiin mekot yllä ja polvisukissa. Oli NIIN KUUMA ! Uimaan kärtettiin ja ihmekumma siihen saatiin vanhemmilta lupa". Enpä tiedä oliko meillä ihan niin kuuma, mutta ihana muisto jäänyt.
    Hyvää yötä, kauniita unia, enkelin hipaisuja ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)