maanantai 14. huhtikuuta 2014

Malkamaanantai

Eilen oli jäänyt linkki tulematta facen blogisivustolle, mielestäni sen kyllä lähetin..tai sitten en..voi olla niinkin, kun väsyneenä, joskus "vähän" hajamielisenä täällä kirjoittelen, niin saattanut jäädä väliinkin.

Tänään piti kirjoitella faceen elämäni päivästä 2/5, tekstiä tulikin taas enemmän kuin "lääkäri määrää", mutta kuvia en saanut siihen nyt ladattua, jostain syystä face on mun kohdalla tökkinyt tänään. En pystynyt kommentoimaan tai laittamaan kuvia, ehkä huomenna parempi päivä sen suhteen.
Muuten on ollut melko tavallinen maanantai, vaikka onkin Malkamaanantai ja Hiljainen viikko menossa. Minä pidän maanantait aina vapaata, en tee silloin hoitoja asiakkaille, vaan hoitelen itseäni. Tälle päivälle olin varannut itselle Intialaisen Päähieronnan. Mulla on ollut niskat ja hartiat sen verran lukossa, et ajattelin et kun pääsen hierontaan, se vähän helpottaa. 

Päivän tää mamma aloitti TAAS nukkumalla pommiin. Kello kyllä pirisi, mutta tein "tavalliset" ja ajattelin levätä vielä hiukan. Onneksi rakkaalla Ronjalla on puhelin herättämässä, hän sitten tuli herättämään minut. Teinipojalle vaan huikkasin huomenet, nousehan nopsasti ja kipittelin alakertaan tekemään aamupalaa. Hyvin me sitten loppujenlopuksi ehdittiin, vein Ronjan autolla koululle, yöpaidassa, toppatakki vaan päälle ja menoksi. Poika meni mopolla. Olisi ollut varmaan poliiseilla hauskaa jos ois mut pysäyttäneet. Yöpaita, lyhyet legginsit, karvasaapikkaat ja toppatakki. Ihan huvitti itseänikin kun tulin takaisin kotiin. 
Helmi-herra ja marsut vinkuivat jo ruokaansa, kun en ehtinyt siinä hässäkässä heitä ruokkia. No ei siinä mitään, ruokakipot täyteen ja itelle kaffit tippumaan. Tein parit voileivät ja istahdin kaffikuppi kädessä sohvalle aamutelkkaria katsomaan. Hohhoijaa..pikku lepo ja rauhoittuminen.

Seuraavaksi puolentunnin meditointi, hiljentyminen, niinkuin joka aamu. 
Pikaisesti vilkaisin mitä "jäbät duunaa" facessa ja hyvin näytti kaikki olevan.
Petien petaus ja jo pari päivää ulkona narulla kuivaneet pyykit uudelleen koneeseen pyörimään. Sitten vähän meikkiä nassuun ja lähtö naatiskelemaan Intialaisesta Päähieronnasta. 
Kun sinne päin ajelin, menin ensin Lielahden kangaskauppaan. Ostin ohutta froteeta josta naapurin täti lupasi tehdä mulle muutaman pyyheliinan Ruusuista Kuningatarhoitoa varten. En löytänyt kaupasta valmiina sopivan ohuita ja pitkiä/kapeita pyyhkeitä. Teen niistä kasvohaudeliinoja. Laitan hoidon lopuksi asiakkaan kasvoille vaikuttamaan Frantsilan Yrttisavinaamion, jonka sitten hellästi haudon pois lämpimällä kasvohauteella. Ja löytyi ihan oikeaa väriäkin, pinkkiä. Halusin juuri tätä hoitoa varten kaikki pinkkiä, lakanoita myöden, koska on ruusuinen hoito. Asiakkaallekkin tulee kuningatar-olo niissä väreissä :) 

Seuraavaksi vielä Kristiinan käsittelyyn. Hän on hieroja, mutta tekee myös päähierontaa. Ja hyvä käsittely olikin. Intialainen Päähieronta on todella upea hoito! Olin niin muissa maailmoissa, etten olisi millään jaksanut lähteä ajamaan kotiin, mutta kyllähän se täytyi tehdä. Oli vielä pakko poiketa ruokakaupassakin, viikonlopun jälkeen jääkaapista löytyy vain valo. Kun pääsin kotiin, olin niin väsynyt, että heitin vain viltin niskaan, avasin telkkarin ja siihen lepotuoliin nukahdin. Jossain vaiheessa siitä heräilin ja aloin laittamaan perheelle ruokaa (tylsää!), kinkkumunakasta tänään iltaruoaksi. Mutta oma olo oli pienten päikkäreitten jälkeen todella hyvä ja pirteä. Illalla vielä saunottiin ja nyt olisi sitten oma sänky odottamassa. Kiitos, kiitos, kiitos, ihanasta päivästä! Hyvää Yötä!


1 kommentti:

  1. Moi ♥ Olipa ihana, ihana päivä...joskus on tarpeen poiketa kaavoista :)

    Tässä on todettu lyhyesti kaikki tuntemukseni yhdeksi sanaksi. Ihana ♥

    Hyvää yötä, ihmeen ihania unia♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)