sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Palmusunnuntai

No niin, eilinen postailu jäi väliin, en vaan jaksanut. Jotenkin oli veto pois illalla kun ulkoiltiin niin paljon, aivan ihana aurinkoinen ja lämmin ilma oli. Toisin tänään sitten, satanut koko päivän. Virpojiakaan ei käynyt montaa, kolme paria. Yleensä on käynyt kuinka ja paljon. Oltiin varauduttu nyt oikein kunnolla pääsiäismunilla, niitä jäi meille syötäväksi iso kasa. En tiedä verottiko vesisade virpomaan lähtemistä. Ronjakaan ei jostain syystä halunnut lähteä, sanoi jo pari viikkoa sitten ettei häntä oikein huvittaisi. Kyselin vielä tuossa viikolla että onko mieli muuttunut, mutta ei ollut. 
Eilen istutettiin pääsiäisheinät, rairuohoa, ohraa ja marsuille ihan niiden omaa sekoitusta, olikohan siinä nyt kauraa+ohraa. Tai marsuthan meillä nuo kaikki syövät. Naapuristakin viime pääsiäisenä toivat ruohoja kun leikkasivat ne, iso pussillinen Sissille ja Sirulle ja kaikki meni parempiin suihin. Tässä osa istutuksista..
Sain tänään facessa haasteen jossa pitää viiden päivän ajan kertoa päivän toimista, sanoin ja kuvin. No, mulle ei se ollut kovin vaikea, kun samalla saan kuvia tänne blogiin. Eli näitä kuvia nyt sitten tännekkin tämän päivän osalta. Jätetään runokuvat huomiselle :) Tämä on taas tälläinen hauska leikki, jossa sitten haastetaan ne kaikki jotka siitä päivityksestä ovat tykänneet tai siihen kommentoineet. Mukavia, piristäviä juttuja välillä.

Nukuin taas piiiiitkäään. Heräsin kymmenen aikaan. On se vaan nii upeeta.
Puolisko halusi aamupäivällä kuumakivihoidon ja sehän tehtiin, nyt ovat sitten kattila ja kivet vielä pesua ja desinfiointia vailla. Teen sen kyllä vielä tänään, likoavat nyt fairy vedessä ensin, harjaan sitten puhtaaksi kynsiharjalla ja sen jälkeen desinfioin vielä ja jätän kuivumaan pyyhkeen päälle yön ajaksi. 
Juuri äsken huomasin että eilen viemäni pyykit ne siellä narulla vielä iloisesti heiluvat, vesisateessa! Olkoot huomiseen, jos sittenkin sataa, pitää pestä uudelleen. En enää viitsi lähteä hakemaan pois. Unohdin ne ihan kokonaan..dääm..

Huomenna pidän taas vapaata hoidoista, menen itse hoitoon, intialaiseen päähierontaan. Ihanaa mennä nauttimaan mahtavasta rentoutus-hoidosta reilun puolen tunnin ajaksi. 

Hyvää Yötä rakkaat ja mukavaa uutta, alkavaa viikkoa kaikille :) 


1 kommentti:

 1. Elinaaaaaaaaaaaaa, ihanaa vapaapäiväsi iltaa ♥ Mä oon poikki katki puhki kulunut. Ja, kaikki vaan siksi, olin shoppailemassa mun siskon kanssa. Meillä oli super-kivaa kahdestaan :) Olen onnellinen sisaruksistani.
  Shoppailu EI ! Tänään taas päätin. "Tilaan kaikki vaatteeni netistä." Kaupoissa on kamalaa, varsinkin, jos hakee jotain tiettyä, mulle nyt asianmukaisia työasuja. Kaikki (lähes) on miesten suorille vartaloille, lopulta löytyi liike, jossa oli naistenmalleja.
  Jos jollakin on pulaa liikeideasta ompelutaitoa on, yritys pystyyn. Tuottaa naisille työhaalareita, housuja, paitoja, takkeja...sillä valitettavaa on, naistenmalleilla kiskotaan rahaa. Noh, nyt nukkumaan.

  pst. otin kyllä kuvia, mutta en jaksa päivittää niitä faceen, minä surkimus ja ilonpilaaja. Sillä on kyllä mukava katsella kuvin ja sanoin kivasti 5.n päivän ajan toisten arkea. Joillakin muillakin ystävilläni on sama projekti päällä :)
  Ihania unia, nuku hyvin ♥ ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)