tiistai 1. huhtikuuta 2014

Ilon aiheita

Tiistai. Muutamat energiahoidot ja enkelihoidot tehty tänään, kaikki sattuivat tälle päivälle olemaan etähoitoja, yhden naisporukan ryhmähoitokin ja voi sitä ihanien palautteiden määrää mitä sain. Huomenna sitten taas lähihoitojakin, energiaa, kuumakiveä ja kuningatarhoito. Se onkin niin ihana hoito, että ajattelin et kun joku tekisi sen joskus mullekkin. Tosin käytän itsekin oman ihoni hoitoon Frantsilan luonnonkosmetiikkaa, joten ihon hoito on samanlainen, mutta se tunne, kun sen joku tekee hellästi hoitaen, se on se juttu. Niin ja tietenkin kasvojen, käsien ja jalkojen hemmotteleva hieronta, piste iin päälle! 

Jokunen tulkintakin on työn alla, eli tarkoittaa sitä, että huomenaamulla kanavoin ne kun meditoin ja tapaan enkelit.
Muutama on nyt käynyt Hämeenkyröstäkin hoidoissa, se on hieno juttu. Mutta suurin osa käy ulkopuolelta oman asuinkunnan. Noin 100 km säteeltä on henkilöitä käynyt hoidoissa. Tullut esim. pari naista kerralla. Tosin meillä ei voi kotona odotella, perhe on kuitenkin useimmiten paikalla ja kun hoito kestää ainakin tunnin, mutta sitten toinen on mennyt vaikka syömään tai shoppaileen sillä välin, kun toista on hoidettu. Hyvin on aina kaikki sujunut. Se sujuu kun on joustava molemminpuolin :) Ja yleensä kaikki ovat tykänneet ja olleet tyytyväisiä hoitoonsa, se on se kannustava voima jatkamaan. Energiat myös pysyvät voimakkaina kun niitä käyttää säännöllisesti.

                     Mitä se mamma taas mua kuvailee, kun just pääsin päikkäreille :) 

Mulla on vielä saamatta todistus Enkelihoitaja kurssilta. Puuttuu muutama kirjallinen työ opettajalle, kolme raporttia enkelihoidoista, olenhan niitä tehnyt koko ajan, mutta vielä on laittamatta paperille. Sitten oli vielä jotain muutakin, piti kirjoittaa jonkinlainen esseekin aiheesta, sitten vasta saa sen todistuksen. Kaippa minä sen vielä hommaan, sitten kun aika on. Eipä sillä mikään kiire.

                                                     Ronja ja Helmi :)
Ai niin, tämä pitää teille kertoa, nyt se Jopo sitten tuli. Tilasimme netistä, tuli Vaasasta ilman toimituskuluja. Aika hurja hinta, mutta oli tytölle niin tärkeä ja sekin että oli aito, se on vielä tuossa iässä. Kuulemma on aito, kun pyörissä ja satulassa lukee Jopo. Minä en niistä tiedä, mutta tyttö tuntui olevan perillä. Kun puolisko sen toi matkahuollosta töistä tullessaan, loisti tytön kasvot onnesta ja oli kyllä todella kiitollinen. Tämä oli hänen ensimmäinen oma pyöränsä, tähän asti saanut puoliskon veljentyttären vanhoja. Nyt on sitten samanlainen kuin kavereillakin, siitä porukasta löytyy Jopoja lilan, fuksian, turkoosin värisinä ainakin, Ronja halusi juuri pinkin värin ja sitä sitten etsittiin ja onneksi löydettiin.

Lähti uudella pyörällä tanssitunnille polkemaan, sinne on matkaa yhteensuuntaan n.5km. Sanottiin kyllä että jos tulee väsymys tms. matkalla niin tullaan sitten hakemaan pakettiautolla kotiin, mutta ei soitellut, vaan sisukkaasti koko matkan oli ajanut, edestakaisin ja siinä tunti Rock&Show tanssia välissä. Minä en kyllä enää jaksaisi, mutta lapset on niin hyväkuntoisia ja Ronja varsinkin todella oikein sisupussi, ei ensimmäisenä anna periksi..hmmm..keneenkähän tuo myös viittaa :) 
Sitten ei muuta kuin huomiseen ja kauniita unia sitten kun niiden aika on!


1 kommentti:

  1. Moi ♥ Huomenta, täällä vaihteeksi aikainen lintu. Nukuin hyvin, mutta haukottelen. Tarttis alkaa työt, tottakai.
    Sun kullanmurut pienet, Tyty ja ja Helmi.
    Ja todellakin Vau, on Tytyllä silmää. Niin kauniin Jopon on valinnut, voin kuvitella silmien säihkeen. Se on Onnea, Iloa ja Rakkautta. Tämän hän vielä vanhempanakin muistaa :) Mukavaa päivää !
    Hyvää yötä ♥ Kun silmäsi illalla suljet, näe onnellisia unia ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)