tiistai 8. huhtikuuta 2014

Valoa ja rakkautta

Kerrankin vähän aikaisemmin! Nyt hoidot tehty ja kävin tsekkaamassa facebookin sekä ajattelin että kirjoittelen tänne, vaikka ei nyt mitään ihan erikoista olekaan tapahtunut, arkisia juttuja vaan. Ihana "työpäivä", klo 10-20 ja yksi välitys oli vielä klo 22:) Itsekin ihan pirteä vielä, niin paljon saa noista hoidoista energiaa.

Aloitetaanko tästä eteenpäin päivä aina näin? Kuka tulee mukaan? Vastata saa kommenteissa ja kommentoida myöhemminkin miten se on omaan elämään toiminut! Kyselen sitä jossain vaiheessa. Minä teen huomisesta alkaen tämän ohjeen mukaan :) 
Aamun aloitin välittämällä enkeleiden ja yksisarvisten reikiä, sitten ruusuinen kuningatarhoito, kaksi enkelihoitoa, intialaista päähierontaa ja reikienergiahoitoja, siinä tämän päivän töitä. Huomenna onkin sitten hiljaisempaa, eli jos tarvitset jotain hoitoa pikaisesti, otahan yhteyttä! Klikkaa tästä suoraan kotisivulle: "ota yhteyttä"

Oletko muuten jo käynyt arvostelemassa kotisivuni? Siellä saa tykätä sivustosta ja jättää kommentin siitä myös: "etusivu". Lisäksi toivon niitä risuja ja ruusuja hoidoista joita olet saanut, niitä voi kirjoitella välisivulle: "hoitojen palautteita". Siellähän on vielä arvontakilpailu menossa, 15.4 mennessä palautteen jättäneet osallistuvat Kumarareiki hoidon arvontaan, sen voi ottaa etähoitona tai lähihoitona, miten voittaja haluaa. Nyt siis kipinkapin jättämään arvostelu saamastasi yksittäis- tai ryhmähoidosta. Klikkaa tästä suoraan sivulle Elinan Energiahoidot
Kiitos Kaisa kauniista runosta jonka eilen olit kommenttiin kirjoitellut ja sehän toteutui tänään...KKK <3 
Jospa menisi vähän aiemmin nukkumaan :) Mutta ennen sitä, tehdäänpä kaikki yhdessä näin, ota hänet joka on sinua nyt lähinnä, kunnon halaukseen ja kerro kuinka hän on sinulle tärkeä ystävä/puoliso/lapsi/??. <3 Minä halasin puoliskoa, tekee tuossa eväitään huomiseksi. Kerroin kuinka on tärkeä ihminen minulle, sain saman lauseen takaisin, miten se tuntuikaan hyvältä. Jokaisen kannattaa tätä kokeilla, tulee niiiiiin hyvä mieli kummallekkin.

Hyvää Yötä ja kauniita unia ihanien kisujen kuvan myötä. Kuullaan taas huomenissa!

1 kommentti:

 1. Moikka ♥ minä olen mukana tuossa Onnellisen päivän reptissä :)
  Nuo linkit ovatkin tosi hyvät tässä..."tsiigailin" ovatko ne aina, mutta tuo Elinan Energiahoidot-linkki on, juu ♥
  Mulla on vain rakas vesipullo tässä lähellä, koko päivän olen soitellut ja sopinut yms. Silti vain puhelimen välityksellä, sähköpostilla.
  Puoliso saa halauksen, kun tulee kotiin.

  Minusta tuo höyhenruno on ihmeellinen asia, ihana sellainen... kun vielä löysit höyhenen sohvaltasi ♥
  Hyvää yötä, unia ihania ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)