torstai 24. huhtikuuta 2014

Viikonloppua kohti

Kiitos ensiksikin ohjeista joita saatiin pojan ihon hoitoon, käynkin heti huomenissa hakemassa Arbutinia. KKK <3 

Tänään ei oikeastaan ole mitään uutta, hoitoja ja kotitöitä. Tytön kanssa haettiin synttärilahja taas yhdelle luokkakaverille jolla on synttärijuhlat perjantaina. Iltasella alkoi kova jysäri. Otin panacodin ja menin sohvalle pitkälleen, nukahdin jossain vaiheessa ja kun heräsin, päänsärky oli ohi. Facessa en ole käynyt kuin ihan aamusella, pitääkin se vielä katsastaa, onko tullut uusia hoitovarauksia tai muita viestejä.

Ai niin, lauantaina on tiedossa ihanaa menoa, Kirsi Rannon konsertti Hämeenkyrössä. Kuulin että se olisi loppuunmyyty, minä tietysti siellä myös :) 
Enkelikorttiviestin halusin teille nostaa tälle päivälle, se on tässä: 

"Leikkimielisyys"

"Enkelit ovat leikkimielisiä olentoja! He kehottavat sinuakin arvostamaan leikkimielisyyttä ja pitämään hauskaa aina kun siihen on mahdollisuus.

Enkelit tietävät, että sinulla on paljon velvollisuuksia hoidettavanasi, ja että sinulla on oltava tarpeeksi aikaa, rahaa ja muita voimavaroja selvitäksesi niistä. He tahtovat kuitenkin ilmoittaa sinulle, että pääset tavoitteisiisi helpommin, jos muistat välillä pitää hieman hauskaakin. Saatat ajatella ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa, rahaa eikä energiaa sellaiseen. Enkelien mielestä leikkisä elämänasenne ja hauskanpito on kuitenkin hyvä investointi, joka tuottaa välittömiä tuloksia.

Kun naurat ja pidät hauskaa, rentoudut ja olosi on energisempi. Uusia ideoita nousee esille helpommin ja saavutat tavoitteesi vaivattomammin. Myös henkisyys saa enemmän tilaa ja pystyt kuuntelemaan herkemmin jumalallista johdatusta. Rento ja säteilevä olemuksesi vetää puoleesi ihania ja auttavaisia ihmisiä, ja myönteinen elämänasenteesi tuo eteesi uusia mahdollisuuksia. Jos asiaa tarkastellaan tältä kannalta, kenelläkään ei ole varaa jättää hauskanpitoa väliin!"

Hyvää Yötä rakkaat, kuullaan huomenissa !! 

1 kommentti:

  1. Moi ♥ Arbutinista oenkin kuullut. Auttaa myös, jos pintaverisuonet ovat kasvoissa "näkyvillä punoittaen".
    Kaunis Enkeliviesti kiitos. Kuulehan, olet niin odottanut konserttia...NAUTI ja RENTOUDU ♥
    Mullakin oli pää kipeänä eilen, migreeni vaivaa :( ,stressi kai. Nyt alkaa helpottaa, numerot kun hyppivät silmissä, on pakko ottaa päikkärit.
    Hyvää yötä, enkelin kuvia ♥ Tulossa ovat...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)