tiistai 13. toukokuuta 2014

Arkea

En millään keksinyt miten aloittaisin tänään. Ehkä ihan aamusta..
Nukuin siis aamulla TAAS pommiin, en tiedä mikä nyt on tullut, kun niin vaikeaa tuo herääminen. Onneksi kyllä ehdittiin ihan hienosti, laitoin aamupalat kummallekkin lapselle valmiiksi ja silittelin vaatteet, saivat vaan aika rauhassa syödä ja sitten pukea. Vain mulla oli kiire, mutta sehän ei haittaa kun sain tehdä omat hommelini sitten kun lapset lähtivät.
Ja niinhän mä teinkin, join kahvit ja sen jälkeen rauhoittuminen ja hiljentyminen, pienen hetken ajan, mukava päivän aloitus, kiireisen aamun jälkeen. 
Käytin autoa huollossa päivällä, tuossa Kyröskosken keskustassa ja jouduin sen tunnin kuluttamaan aikaa jossain. Kyröskoskella ei ole kahviota, joten menin siihen ainoaan erikoisliikkeeseen, Kenkä Centeriin. Voi herranjestas millanen liike. Onhan siellä kenkiä ja kotimaisiakin, mutta niin vanhanaikaisia, ettei yhdetkään olisi mun makuun. Sen lisäksi siellä myydään ihan sekalaista tavaraa. Laukkuja, lompakoita, pöytäliinoja, t.paitoja, jotain kodintarvikkeita, dvd-elokuvia (erittäin vanhoja!), leluja, kynttilänjalkoja ja niin edelleen. Kuulin että omistajat ovat pitäneet Ikaalisissa jotain kirpparia aiemmin ja siltä se tavara kyllä näyttikin. Se on täällä melko uusi kauppa, käytiin siellä kerran aiemmin kun haettiin Ronjalle Hai-saappaita, mutta eihän niitä siellä ollut. Silloin jo ajattelin ettei toiste tarvitse poiketa, mutta tänään ei ollut mitään muuta paikkaa jossa aikaansa kuluttaisi, joten menin sinne katselemaan. En kehdannut lähteä pois mitään ostamatta, koska koko 45 minuutin aikana ei ollut ketään muuta asiakasta. Ostin sitten euron hintaisen, pitkävartisen teräsharjan jolla voi pestä grilliä. Sitten kävelin takaisin Shellille ja auto olikin jo huollettu, tai itseasiassa ilmastointi, siellä oli jotkut nesteet vähissä..en siitä mitään ymmärtänyt, mutta jotain se huoltomies mulle siitä selvitti. 
Kun lapset tulivat koulusta, lähdettiin Ylöjärvelle Eloon ostoksille, teinipojalle pukua ostamaan. Siellä on Dressmann joten sinne suunnistettiin suoraan ja löytyihän se tumma puku, vielä hyvin istuvakin. Ei ole helppo etsiä 180 cm pitkälle pojalle pukua, jonka vyötärön ympärys on 75 cm, mutta sieltä sai 29" vyötäröllä sekä takki slim-mallia, eikä ollut hinnalla pilattu. Ja miten hyvä ja asiantunteva palvelu lisäksi. Täytyy kyllä kiitellä heitä siitä! Saatiin pojalle uudet housutkin, oli heti mieleiset, harmaat chinot. Mennään ihan varmasti toistekin. Miehet kun ei jaksa kauppoja kierrellä, on hyvä kun saa kaiken samasta paikasta. 
Helmi tuossa vieressäni maukuu siihen malliin, että pitäisi lähteä yläkertaan hänen kanssaan. Pojalla oli jotain kinastelua isänsä kanssa, ilmeisesti mopossa jotain vikaa..ovat yläkerrassa, eikä Helmi tykkää kun ääntä korotetaan vähänkin, pakenee heti paikalta, niin nytkin, tuli takaisin alas minun luokseni ja odottelee nyt että menen sinne hänen kanssaan, kun talo on vihdoin hiljentynyt.

Eipä mulla sen ihmeempiä tältä päivältä. Huomenna taas jo keskiviikko, niin se vaan aika menee eteenpäin nopeasti. Hyvää Yötä kaikille ja palataan huomenna uusien juttujen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)