tiistai 6. toukokuuta 2014

Aurinkoa

Eilen jäi postaus tekemättä, oli niin mielenkiintoinen keskustelu yhden ihanan ystävän kanssa facebookissa, etten huomannut kellon kulkua, ennenkuin se oli taas yli puolenyön ja sen jälkeen jos kirjoittelee, bloggeri päivittelee sen seuraavalle päivälle, eli siis tiistaille. Päätin että postailen sitten vasta tänään.
Upea päivä ollut, aurinko paistanut ja lämpötilakin nousi varjossa jo +10 asteeseen. Aamusta heti oli jotenkin rauhallinen ja rakkaudellinen olotila. En tiedä varmaksi mistä johtui, mutta olen ainakin muutaman päivän ajan käyttänyt taas H'oponoponoa. Se on muinainen Havaijilainen menetelmä jonka avulla puhdistetaan alitajuntaa vanhoista rajoitteista ja näin voi saavuttaa kaikkia unelmiaan ja toiveitaan. Helppo ja yksinkertainen menetelmä käyttää, sanot tai ajattelet mielessäsi, neljää lyhyttä lausetta muutaman kerran päivässä, esim 15 minuuttia kerrallaan ja kolmantena päivänä pitäisi alkaa tapahtua. Lauseet ovat:

Olen pahoillani
Anna anteeksi
Kiitos
Rakastan sinua

lisää menetelmästä voit lukea täältä Valonpolun sivulta !! Tiedän että lukijoissa on niitäkin jotka eivät tähän usko. Minä uskon, olen saanut tällä aiemminkin itselleni todella rauhallisen ja mukavan olotilan, sitä olen näitä lauseita sanoessani miettinyt ja toivonut.
Päivän aloitin herättämällä lapset kouluun. Kun he lähtivät opintojen pariin, minä lähdin Kauneushoitola Onni ja Ilonaan huollattamaan ripsiä, huoltamista niissä jo olikin. Poikkesin kaupassa huollon jälkeen, ja mietin noita "ponotus" (arkisesti!) lauseita mielessäni. Varmaan hymyilin ajatuksissani, huomasin sen vasta kun muutamat ihmiset hymyilivät takaisin. Aika hauska juttu! Iltapäivällä kävin terapiassa ja sielläkin meni mukavasti, sain taas purkaa kaikkia ajatuksiani ihan vapaasti. Terapeuttini oli käynyt katsomassa kotisivujani ja kehui niitä kauniiksi, tuollaista aina mukava kuulla. 

Sitten loppupäivä on jatkunutkin tulkintojen ja hoitojen parissa. Eli ihan normia menoa.
Nyt katotaan tytön kanssa Duudsoneita joten lopettelen tähän, lisäilen kuvat vielä myöhemmin..kun ohjelma on loppunut. 

Mukavaa illan jatkoa kaikille ja kiitos kun kävitte lukemassa blogiani. Kommenttikin olisi kiva! Huomiseen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)