torstai 1. toukokuuta 2014

Vappu

Kaunis, aurinkoinen päivä, mutta kylmä tuuli. Tänään mä meditoin meidän takaterassilla, siinä oli ihan siedettävän lämmin, viltti harteilla. Sellanen paikka johon ei käy tuuli ja aurinko paistaa koko päivän. Uskomattoman ihana tunne hiljentyä ulkona, kuunnella lintujen laulua ja luonnon muitakin ääniä. Meditoidessa sitä leijuu jonnekkin ylös ja luonnon läheisyys auttaa siinä, ehdottomasti. Pidin jalat maassa ja tunsin miten Äiti Maan voimaa nousi ylös pitkin kroppaani. Olin siis paljain jaloin. 

Sukat on mulle muutenkin "ahistusasuste". Kesät-talvet kuljen ilman sukkia, talvikengissä pidän jotain avokassukkaa, ihan sen takia ettei hikoile jalka. Muuten aina paljain jaloin. Meillä on talossa lattialämmitys, niin ei tarvitse kylmänkään takia sukkia pitää. Jotenkin mä vaan olen aina tykännyt tepastella paljain varpain. Sitten kun on jotkut juhlat tai mennään vaikka vaan kylään niin tietty silloin laitan sukat, mutta silloinkin "ahistaa" :) Heti kun tuun kotiin, otan pois. Muutenkin vaihdan heti vaatteet rennompiin, ja otan rintsikat pois. Tykkään niin kovasti olla kiristämättömissä trikoovaatteissa ja niitä mulla sitten onkin enimmäkseen. Voi kiasus, jos on joku juhla johon pitää laittaa kankainen hame tms., se taas "ahistaa" :) Miten sinulla, millaisissa vaatteissa olet vapaa-aikana? Olisi kiva kuulla, kerrothan blogin kommentissa, tämän sivun lopusta löytyy, kiitos :) 
Heräsin tänään 10.30 ! Upeeta saada nukkua niin pitkään kuin nukuttaa. Miehet olivat jo lähteneet hakemaan pojan kevaria myyjältä ja tyttö puuhasteli omiaan huoneessaan. Menin alakertaan ja laitoin kaffin tippumaan, sitten suihkuun, kahvia ja voileipää, tuoremehua ja lääkkeet + vitamiinit, pyykkiä koneeseen ja meditoimaan, siinä minun aamupäiväni. Miehet tulivat joskus iltapäivällä ja pojan kasvot loistivat onnesta, niin kauan hän on kevaria itselleen netistä katsellut ja ovat käyneet katselemassa eri vaihtoehtoja. Nyt oli isänsäkin tämän hyväksynyt. Hyväkuntoinen, ja siinä on kuulemma kolmensadan euron erikoispakoputki...niin, siis minä en ymmärrä näistä mitään..mutta kait se sitten on hienoa. Pojat on poikia, aina vaikka olisivat minkä ikäisiä :) 

Ronja kävi eilen  kaverinsa kanssa shoppailemassa ja oli ostanut itselleen hiusvärin. Se ei ollut mikään kestoväri, vaan hoitava väri, joka pysyy noin 8 pesukertaa. Oli ostanut pinkkiä. Olivat kysyneet ostoskeskuksen kampaamosta että voiko 9 (kohta 10) vuotias laittaa sellaista väriä ja he olivat vastanneet myöntävästi. Muiden värien ikärajahan on nyt 16 vuotta, se laki tuli viime syksynä. No, munhan se väri sitten piti hänelle laittaa ja tulihan siitä ihan hieno, tumma pinkki. Laittelen huomenna kuvaa, nyt on jo nukkumassa. Tytöt on tyttöjä, aina vaikka olisivat miten ikäisiä :) 
Tälläisia tänään! Nyt nukkumaan! Huomenna uudet kujeet! Hyvää Yötä!


1 kommentti:

  1. Kiva lukea sun juttuja. Olen itse aina lapsesta saakka ollut myös sellainen paljain varpain oleskeleva. Kesällä myös ulkona. Sukat otan aina pois. Sukkahousuja en voi sietää, ahistaa! Ja kotona oleskelen myös niin sanotuissa löhövaatteissa. :) Mulla on myös lapsenlapsi, tyttö, juuri 10:n täyttänyt. (pari nuorempaa myös.)
    Aina kun tulevat mummilaan jotain naisellista hörhellystä tehdään. Jalkahoitoja, varpaankynsien lakkauksineen, raitoja hiuksiin ym. Siksi on kiva lukea aina myös Ronjan tekemisistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)