maanantai 12. toukokuuta 2014

Uusi viikko

Maanantai ja uusi viikko..satanut koko päivän, mutta toisaalta ei haitannut. Ei harmita vaikka ei pystynyt aloittamaan ikkunanpesua yms. Se on niin inha hommeli, että voi kaikki tekosyyt keksiä ettei tarvii sitä aloittaa. Tytär oli ostanut Kärcherin ikkunapesimen ja kehui sitä kovasti, jotkut muutkin ovat olleet tyytyväisiä siihen, kait se pitäis itekin hankkia, pääsee kuulemma helpommalla sen kanssa. Meilläkin 24 ikkunaa joista enin osa isoja ikkunoita, ja yksi kattoikkuna. No, sen on kyllä usein pessyt puolisko, on aika painava kääntää ympäri. Tosin se on melkein sama pesetkö sen ulkopuolelta, eka sade kun on niin se on yhtä likainen ja linnut kakkailee siihen ilmasta jne. Jokos sinä olet kevätpessyt ikkunasi? 
Huomenna alkaa taas hoidot ja tulkinnat. Tässä on ollut pari ihan vaan laiskottelu päivää peräkkäin joten on niin mukava taas aloittaa työt. Ihan jo kaipaakin sitä, on niin mukavaa. Uutta opiskeluakin taas aloittelen, nyt eläinten reikihoitoa. Kurssi alkaa ihan näinä päivinä. Eläimille voi tehdä hoitoja myös etänä tai lähihoitona, niinkuin ihmisillekkin. Kerron sitten tarkemmin asiasta kun kurssi alkaa ja saan enemmän tietoa. 
Nyt on aivan pakko laittaa teille ihana kuva jonka sain eilen illalla, vaikka ette kaikki enkeleihin uskokaan. Tässä ylemmässä kuvassa zoomattuna ja alempi alkuperäinen koko. Näkyy vain näin paremmin. Omassa kotipihassa otettu. Joku, myös mummo niinkuin minäkin, väitti facebookin yhdessä ryhmässä jo, että olen muokannut kuvaa. Huhhei!! Kaikkea oon tehnyt ja monenlaisesta syytetty, mutta kuvia en muokkaa, sehän olisi itsensä huijaamista, nousi kyllä verenpaineet hiukkasen verran. Mutta sitten vastasin hänelle "kauniisti" ja olo alkoi tasoittumaan. Mun puolesta jokainen saa uskoa enkeleihin tai olla uskomatta, se ei liikuta mua mitenkään, mutta jos aletaan syytteleen petturiksi, niin sitten kyllä avaan sanaisen arkkuni.
No niin nyt kun adrenaliinit tasoittuneet, voikin painua pehkuihin, eli laittaa tyyny hyvin ja ottaa uni syvin. Hyvät Yöt ja kiitos kun kävit lukemassa :)

                                       "Päivän touhut taakse jää
                                        minua jo väsyttää.
                                        Kiitos, että nukkumaan
                                        peiton alle mennä saan.
                                        Hyvää Yötä Jumala,
                                        siunaa meitä kaikkia"

2 kommenttia:

  1. Kärcherin ikkunapesin on minunkin mielestäni loistava - olen pessyt omien ikkunoiden lisäksi usean kaverini ikkunat. Pesu menee leikiten eikä likaisia vesi"lammikoita" ole lattialla. Tosin yksi ystäväni ei tykännyt, mutta hänen miehensä kyllä :D . Pesurilla otan myös peilit ja taulujen lasit ja välillä jopa telkkarinlasinkin. Ja nyt kun tota siitepölyä on taas ikkunoissa, on lasit taas pestävä uudestaan, pesurilla menee helposti, koska laseissa ei muuta likaa. Kysyppä jos vaikka tytär lainaa pesuria sulle - ostat vain pesuaineen - niin sittenhän tiedät onko sun/teidän laite. Muksaa viikkoa sinulle ja perheellesi toivoopi yx lomalainen, joka todennäköisesti pesee yhden kaverin parvekelasit lomallaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Hikkis kommentista. Näin ajattelinkin tehdä, että ensin sitä kokeilen muutamaan ikkunaan. Meillä siis todella likaiset ikkunat, vuosi sitten pestyt, joten ilmeisesti joutuu ensin vähän esipyyhkimään niitä, mutta katsotaan. Kirjoittelen tänne kun testi on tehty. Ihan ei lähiaikoina, koska tytär asuu Porissa, mutta sitten kun siitepöly hieman hellittää. Mukavaa päivää ja viikkoa sullekkin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)