sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Punanahka

Menipäs myöhään tää mun postailu, mutta eihän sitä malta aurinkoisella hellesäällä sisällä koneella istuskella. Äsken vielä kävin kuvailemassa ulkona ja enkelipallojahan siellä tuli kuviin. Nyt keltaisia, niitä on tullut parina iltana..otin lähemmäs sata kuvaa ja kaikissa on niitä.
Kuva on rakeinen, koska olen sitä joutunut vaalentamaan, mun vanhassa pokkarissa kun ei ole mitään yökuvaussäätöjä. Eikö ole isot pallerot? 
Taas siis niin ihana, ihana ilma ollut. Jo aamusta heti alkoi olla hellelukemia, tai siis siitä aamusta kun minä heräsin, kymmenen aikaan. Koko päivä oltiin jälleen ulkona ja nyt punottaa nassun lisäksi myös dekolteen alue ja olkapäät. Toppi kun oli päällä, niin niihin kohtiin ottaa aurinko eniten. Ei ne kyllä yhtään kipeitä ole, eikä kosketusarkoja. Laitoin suihkun jälkeen "After Sun" voidetta, sisältää Aloe Veraa jonka pitäisi rauhoittaa ihoa. Nyt ainakin tuntuu ihan hyvältä. 

Meidän taloa kuvailin takapihalta päin. Takapiha on meille etupiha, eli olemme siellä aina kun ulkoillaan, grillataan tms. Sinne paistaa koko päivän aurinko. Nousee kuvan oikealta reunalta ja laskee vasempaan, eli todella kuuma paikka kun on oikein kunnon helteet. Hienosti lakana pyykki kuivui päivän aikana (kuvassa oik.)
Rakastan paljain varpain kävelyä, siitä joskus teille kerroinkin. Sehän myös tekee erittäin hyvää jaloille ja koko keholle. Jalkapohjissa on niin paljon acu-pisteitä, että kun kävelee kivetyksellä, saa kokonaisvaltaista hoitoa kroppaansa. Minä kyllä tepsuttelin nurtsilla enimmäkseen. 
Päivällä levitin viltinkin ja meditoin siinä. Upeeta hiljentyä ja kutsua enkeleitä auringon lämmitäessä ja lintujen laulaessa. Kun lopettelin meditaatio hetkeä, kuulin ensimmäisen kerran tänä kesänä, käen kukkuvan, se kukkui kahdeksan kertaa. Onnen vuosia elämään. Sitä kyllä todella tarvitsenkin, kaikkien koettelemusten jälkeen. Tämä löytyi nurmikolta meditoinnin jälkeen. 
Ronja ja kaverinsa lähtivät iltapäivällä uimaan. Kyllä heillä siellä aikaa sitten vierähtikin, juotavaa oli tottakai mukana, kun niin kuuma. Kyselin kun tulivat että oliko vesi lämmintä, kyllä kuulemma, mutta ei se varmaan vielä kovin montaa astetta ole, kun on ollut hetki sitten vielä yöpakkasia. Rohkeasti neidit silti olivat uineet.  
Meidän pihasta näkyy Mannanmäen näkötorni, siitä tämä alla oleva kuva. Mannanmäki oli sota-aikana punaisten ja valkoisten taistelupaikka ja on silloin kaatunut paljon nuoria sotilaita. Nyt siellä on muistolaatta seinässä. Paikka on kunnostettu sisältä talkoilla. Sinne avattiin kahvila ja näkötorni on nyt kesäisin auki kaikki viikonloput. Mukava paikka piipahtaa kahvilla, on ihan kävelymatkan päässä. Jos ajelet ohi, niin poikkea ihmeessä, valtavan upeat näkymät! 
Nyt toivottelen oikein hyvää alkavaa viikkoa, toivotaan että on vielä lämmin. Hyvää Yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)