tiistai 20. toukokuuta 2014

Vuotta vanhempi

Taas sitä ollaan vuotta vanhempi..ihana synttäripäivä ollut. Aamulla kun heräsin oli vieressäni itsetehty kortti jossa luki : "Kiitos kaikesta mummi". Voi, mikä rakkauden tunne nousi sydämeen ja ilon kyyneleet valuivat. En vaadi kiitosta mistään tekemästäni, pois se minusta, mutta kyllä tuntui niin ihanalta kun Ronja näin kiittää kaikesta. Nämä kolme pientä sanaa merkitsevät minulle todella paljon !!! 

Sain myös postissa kivan yllärin. Yksi fb-kaverini oli lähettänyt kortin, itsetekemänsä. Hän tekee aivan upeita! Tilasin häneltä ylioppilaille myös kortit, saa kauniita ja yksilöllisiä.
Toinen postissa tullut juttu ei ollut niinkään ylläri, koska olin sen itse tilannut, puolisko vain maksoi. Näin saa parhaita lahjoja ;) Ei vaan, olin korua jo katsellut pitkään, mutta en raskinnut ostaa, vaikka ei nyt mikään huippukallis ollutkaan, mut pienistä tuloista tuntui kalliilta. Kivi on petaliitti, ns. enkelikivi. 

"Petaliitti on harvinainen ja voimakas enkelikivi, se luo turvallisen ja tasapainoisen tilan. Se on myös voimakkaasti suojeleva kivi, se ei salli negatiivista energiaa läheisyydessään. Sillä on voimakkaita ominaisuuksia jotka auttavat selvänäköisyyden kehittymisessä. Sillä on myös lukuisia parantavia vaikutuksia kuten esim. stressin lievitys"
Vaikka olikin synttärit, tein silti hoitoja myös, ei sitä parane liikaa laiskotella. Eilen jo olin itse hoidossa. Energiahoitoja ja kuumakivihoitoa. Vaikka onkin hellettä, ei kuumakivihoito ole yhtään pahitteeksi, päinvastoin, erittäin rentouttava. Ainakin tämän päiväinen asiakas sanoi ettei tullut yhtään liian kuuma, vaan kävi ihan unen rajamailla. Mun hoitohuone on niin hyvässä kulmassa taloa, ettei sinne paista aurinko kuin ihan todella aikaisin aamulla, muuten varjossa ja pidän säleverhot kiinni. Sinne saa myös kivan tuuletuksen tarvittaessa.

Synttäriviikkotarjous, kun varaat 25.5 mennessä:
- kuumakivipuolihoito 20e (norm. 30e)
- kokonaisvaltainen kundalinireikihoito etänä 15e (norm. 25e)

Tämän kukan sain yhdeltä asiakkaalta joka kävi hoidossa. Muisti että voimavärini on violetti, toi omasta pihastaan.
Kiitos <3 Kiitos <3 Kiitos <3, kaikille ja kaiksesta. Kiitos kun luette blogiani, kiitos kun kommentoitte. Hyvää Yötä, kuullaan huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)