keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Enkeleitä

Aamu alkoi hoidolla, enkelihoitoa, pyysin enkelit mukaan hoitamaan asiakasta ja siitä mukaani myös seuraavaan paikkaan, hammaslääkäriin. Mulla oli kolme pientä lohkeamaa, kaksi juurihoidetuissa ja yksi ei juurihoidetussa hampaassa. Ensin piti vain yksi paikkailla, mutta sitten kun mun jälkeen oli tullut peruutus, lääkäri kysyi paikataanko kaikki, hyvin ehdittäisiin. No mikäs siinä. Minä en ole koskaan hammaslääkäriä pelännyt joten ajattelin että pääsen helpommalla kuin että tulisin joka hampaan takia uudelleen. Minä en anna koskaan puuduttaa, kestän mieluummin sen pienen hetken kipua, kuin koko illan puudutuksen. Kaksi ensimmäistä hammasta meni ihan hyvin, mutta se kolmas joka ei ollut juurihoidettu, olikin todella kivulias. Joka porauksella viilsi ihan mahdottoman kamalasti, siinä sitten yritin vaan rentoutua ja pyysin mielessäni enkeleitä apuun, hehän olivat jo mun mukana siellä. Pyydän enkelit mukaan joka paikkaan. Kun muutaman kerran olin pyytänyt, kipu alkoi hellittää ja pystyin rentoutumaan loppuhoidon ajan. Näin enkelit auttavat, kun vaan uskot ja pyydät.
Kirjastossa poikkesin kotimatkalla, oli iso kasa kirjoja jotka piti tänään palauttaa, osan lainasin uudelleen. Sitten ruokakauppaan ja kotiin. Yksi voimallinen reikihoidon välitys ja pikkaset huilit, ennenkuin lapset tulivat koulusta.

Piti ottaa nokoset, koska lähdettiin Tampereen hulinaan shoppailemaan. Pojalle piti vielä pukupaita ja solmio hakea, puku on jo ostettuna. Löydettiinkin ihana raidallinen, valkoinen pohja ja oikein tummansinisiä ja viininpunaisia ohuita pystyraitoja. Poika tarvitsee Slim Fit mallin kun on niin kapea sekä pitkä, oli kyllä upea hänen päällään. Solmio on viininpunainen, puku musta. Jos hän antaa luvan otan valokuvan ja laitan tänne, näette miten komea poika minulla on, sanoo todella ylpeä äiti :)
Ronjalla oli kaveri mukana ja he kiersivät ihan kahdestaan, ostivat jotain pikkutavaraa eri liikkeistä. Kävimme Lielahden uudessa liikekeskuksessa, sekä Ylöjärvellä Elossa. Minä etsin Ronjalle koulun Sirkus-iltaan ihonvärisiä, ohuita sukkikisia, valkoisia nilkkasukkia ja nutturadonitsia, löytyihän ne. Sirkus-ilta on ensi viikolla, ennen kevätjuhlaa, keskiviikkona. Sinne on kutsuttu vanhemmatkin. Koko koulu esittää Sirkus ohjelmiston, jokaisella luokalla omansa. Ronjan luokan tytöt ovat ballerinoja. He ovat harjoitelleet ohjelmaa jo kauan ja nyt tyttöä jännittää osaako varmasti kaiken. Hauskaa siinä hänen mielestään on se, että sinne laitetaan hiukan meikkiä, vaaleaa luomiväriä ja ripsaria sekä tehdään pitkästä tukasta nuttura, niinkuin oikeilla ballerinoilla on. Yhden tytön äiti on lupautunut hiusjutut ja meikit tekemään, hän on ollut joskus kosmetologina joten homma käy. Pitää vaan mennä ajoissa koululle että kaikille ehditään tehdä. Pitää katsoa pystyykö ottamaan valokuvia niin voisi postailla illasta. 

Tässäpä tärkeimmät tältä keskiviikolta. Kauniita unia ja nukuhan hyvin :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)