lauantai 24. toukokuuta 2014

Juhlia

Pikkasen kun alkoi viilenemään, tulin postaamaan. Tuntuu että on nyt vasta oikein pirteä, kyllä toi kuumuus vaan väsyttää kummasti. Mutta on se niin upeaa! Ensi viikolle lupailtiin jo viilenevää, joten en halua valittaa. Olis nyt sitten ainakin satamatta, kun viikonloppuna on kaikenlaisia juhlia. Meillekkin tuli kutsu ylioppilasjuhliin, tuplajuhlat, samassa perheessä. Tyttö pääsi ihan oikeaan aikaan, mutta poika on yritellyt jo muutamat kerrat ja on siis vanhempi, nyt sitten vihdoin hänkin pääsi läpi. 
Tänään oli työpäivä! Mulla kävi kaksi asiakasta reikihoidossa. Aivan ihania ihmisiä kumpikin. Tulivat yhdessä noin 150 km päästä ja lupasivat tulla toistekin. Olivat oikein tyytyväisiä hoitoihin. Mikäs sen parempaa kuin saada upeeta palautetta, siitä tulee pitkäksi aikaa hyvä mieli, kun on voinut auttaa.

Perhe kävi sillä välin kauppa-asioilla ja syömässä Hesessä. Oli kyllä hyvä ettei tarvinnut alkaa tänään ruokaa väsäämään. Pelkkä ajatuskin hellan ääressä seisomisesta tuntui tuskaiselta. Onneksi mulla on toi hoitohuone sellasessa kohdassa taloa, ettei sinne paista aurinko, pysyy mukavan viileänä.
Tyttö kävi uimassa pariinkin kertaan. Hän on oikea vesipeto ja hyppii ponnuilta minkä ehtii. Poika ei ui järvessä lainkaan, hänellä on tumman veden kammo, ollut ihan pienestä asti. Joten hän ei mene edes rantaan, mutta ei se häntä häiritse mitenkään. Muutama vuosi sitten ehkä hiukan, kun kaverit aina kyselivät mikset tule uimaan. Nyt sillä ei ole enää väliä, voi sanoa vaan etten jaksa, se on ihan normaalia teineiltä. Varasinkin taas kesäkuulle kolmen päivän reissun Tropiclandiaan, siellä poika kyllä ui, altaassa, kun näkyy pohja. Hän siis osaa kyllä uida, mutta ei sukella, ei laita päätä veden alle. Sekään ei enää haittaa elämää! En minäkään enää sukeltele, lapsena sitä tuli harrastettua, mutta ei enää. Uida tykkään kyllä, se olisi ihan mukava harrastuskin jos olisi omalla paikkakunnalla uimahalli, mutta kun aina joutuu lähtemään muualle, musta ei ole siihen, tiedän sen.

Mä kävin kokeilemassa järvellä että jos jo uskaltaisi kastaa talviturkin, mutta ei ole vielä mun aikani, vähän täytyy veden lämmetä lisää. Mulla on ollut muutamia kylmempiä kesiä etten ole käynyt uimassa lainkaan, kun vesi ei lämpiä tarpeeksi. En mä sellasesta stressiä ota, voi tehdä paljon muutakin kivaa.

Sitten mä vaan makailin takapihalla ja otin aurinkoa, sen ajan mitä jaksoin, rupesi aika lailla väsyttämään. Tulin sisälle ja otin pikku nokoset, teki muuten ihan hyvää! 
Nyt taidan mennä yläkertaan lueskelemaan, mulla on kesken hyvä kirja jossa kerrotaan Reikistä kaikenlaista, ihan sen synnystä alkaen. Se on muuten ollut hoitomuotona jo tuhansia vuosia. Aluksi vain ylhäisöä ja papistoa sillä hoideltiin ja miehet tietysti olivat hoitajia. Siitä reikin tie on alkanut ja edelleen sillä hoidetaan, ihan mahtava juttu! Jos et ole vielä koskaan käynyt reiki hoidossa niin tule ihmeessä kokeilemaan. Ei tarvitse olla mitään vaivaakaan, sitä voi ottaa vaikka ihan vaan perushyvinvointiin. 

Jeps, mut nyt lopettelen ja toivotan sinulle Hyvää Yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)