sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Oleilua

Huhhuh..kyllä nyt on ollut jännää, jääkiekkoa! Mä en yleensä näitä pelejä katsele, mutta nyt kiinnostuin kun kuuntelin miesten kommentteja miten väärin Suomen pelaajia kohdellaan. Miehet ensin innostuivat, mutta sitten alkoi latistua tunnelma kun tuomaripeli oli mitä oli. Hopea ei ole kuitenkaan häpeä! Onnittelut Suomen nuorelle joukkueelle!!

Tänään ollut vähän viileämpi päivä, ei nyt mikään kylmä, lämpöä kuitenkin varjossa +26, jossain päin ollut ukonilmaakin. Meilläkin pikkasen jyrähteli ja kerran näin salaman, mutta se meni sillä ohitse. Ensi viikolla kuulemma viilenee, katsotaan nyt..
Ei oikeastaan mitään erikoista tänä sunnuntaina. Oltu vaan. No, avattiin me grillauskausi, oli hiukan siedettävämpää seistä kuuman grillin vieressä kuin eilen. Mies hoitaa aina nämä grillaushommelit, minä teen salaatit ja muut lisukkeet. Ihanalta kyllä taas maistui, kun vielä syötiin meidän pienessä huvimajassa. Se on kyl siitä hyvä, ettei tule itikoita eikä voikukan höytyviä lentele ruokaan, kun siinä on verkkoseinät. Viihdyttiin siellä paljon kauemmin kuin yleensä ruokapöydässä, koko pieni perhe koolla. Tyttö siitä lähti ensin, kaveri soitteli uimaan, me sitten kolmeen pekkaan siivottiin pöytä ja grilli. Kaasugrilli on kyllä ihan mainio, ei tarvita hiiliä tai puita. On ollut meillä jo monia vuosia ja vieläkin ihan kunnossa. Mukava tehdä yhdessä ulkona ruokaa, on ihan erilaista kuin talvella, kun yleensä minä sen väsään. Leppoinen sunnuntai perheen kesken :) 
Huomenna alkaakin sitten taas koulu ja työt. Tai mullahan on maanantait vapaana, mutta muut vielä lähtevät. Viimeinen toukokuun viikko ja lapsilla viimeinen kouluviikko, joten ei varmaan kovin vaikeaa enää ole, kokeetkin jo ohi. Kaikenlaista ohjelmaa ainakin ala-asteella. Lauantaina sitten kevätjuhla kummallakin. Pojalla vähän erilaiset juhlat, kuin koskaan ennen, kun pakollinen peruskoulu nyt päättyy. Syksyllä alkaa sitten opiskelut. Onhan se vähän haikeaa kun kuopuskin kasvaa, mutta elämä on..Onneksi meillä on vielä ilahduttamassa Ronja-neiti.
Taidanpa lähteä levolle, muut jo meni. Helmi vaan minua odottelee uskollisesti. Hyvää Yötä ja mukavaa uutta viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)