tiistai 27. toukokuuta 2014

Haikeutta

Voi rakkaat, eilinen postaus jäi väliin, kun pääsin vasta puolen yön aikaan nettiin, jotain vikaa oli linjoissa. En sitten enää jaksanut kirjoitella, kun otti muutenkin se päähän. Mullahan tulee suurin osa hoitovarauksista netin kautta, eli on minulle myös tärkeä työväline, siksi harmittaa jos se ei pelaa. Käytän läppäriä tai pöytäkonetta. Mulla ei ole olemassa älypuhelinta, kun en sitä edes halua. Riittää että puhelimella pystyy soittamaan ja tekstaamaan, muita toimintoja en tarvitse. Nyt oli juuri Iltasanomissa juttua, että Nokian vanhat kännyt alkavat olla aika arvokkaita, joten ei kannata heittää pois, jos sellaisen omistat. Joistain malleista maksetaan jopa tuhat euroa. Voi olla arvokastakin tavaraa laatikon pohjalla :) 
Kylmä päivä ollut. Lämpötila laskenut sunnuntaista 20 astetta. Aamulla oli +4 ja päivälläkin vain +7. Ihan uskomatonta miten nopeasti sää muuttuu! Tykkäsin kyllä enemmän siitä auringosta ja lämpöisestä. Sen verran tuli sisälläkin viileä, että laitettiin takkaan ja puuhellaan tulta. 
Kuumakiviasiakkaalla oli kyllä ihan hyvä olla, ainakin hän kovasti kehui saamaansa hoitoa. Mikäs sen ihanampaa on kuulla, kun teet työsi niin hyvin kuin pystyt. Laitoin lämpöpakkauksia ja kiviä lämmittämään, niin lihakset pysyivät koko ajan lämpöisenä. Lisäksi laitan hieronnan jälkeen kipukohtiin, joista asiakas on kertonut, Ojan Isännän linimenttiä. Frantsilan aivan upea linimentti lihaskipuihin ja vaikka mihin kipuun. Oikein vanha kunnon aine, luonnonantimista valmistettu. Se aktivoituu ja tehoaa hyvin, kun käyttää yhdessä lämpöä. Kannattaa tulla kokeilemaan!:)
Iltasella oli sitten teinipojan ysiluokkien iltajuhla. Niin komeana miehenä hän sinne lähti, hyvin istuvassa, tummassa puvussaan. Äiti sai ottaa kuvan, mutta sitä ei saa laittaa faceen tai tänne blogiin. Kunnioitan hänen toivomustaan ja pidän vain omana muistona. Tuli kyllä niin haikea mieli, että itku pääsi, ei voinut mitään. Viides lapsi ja vielä kuopus. Tai onhan Ronja vielä, mutta ihan omista, biologisista lapsista se nuorin. Huomenna olisi sitten Ronjan koulun vuoro, eli illalla "Sirkus" jossa kaikki luokat esiintyvät. Siitä enemmän huomenissa.

Olenpas taas tyytyväinen itseeni kun ehdin kuitenkin tänne kirjoittelemaan, on niin mukavaa! Hoitojakin on taas tänään ollut, mutta suurin osa etänä, energia- ja enkelihoitoa. Ihana on niitäkin tehdä, saa itsekin niin paljon. On niin paljon kaikkea kivaa tällä hetkellä elämässä.:)

                                        Nyt nukkumaan! Kauniita unosia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)