keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Sirkus

Olipas aivan upea "Sirkus" juhla Ronjan koululla. Se vaan vähän harmitti, että siellä ei saanut kuvata, reksi heti alussa kielsi sen, koska koko juhla kuvattiin videolle jonka linkki löytyy sitten joskus Wilmasta (koulun ja kodin välinen kanava).

Tytöt esittivät kyllä hienosti "Pienen Joutsen" balettitanssin. Mutta olihan sitä harjoiteltukin sekä vaatteita, kampausta (nuttura) ja meikkiä myöten viimeistelty kokonaisuus. Luokan pojat olivatkin sitten karhuja. Kyllä siellä näki eläimiä koirista-apinoihin. Niitähän ei enää nykyään ihan "oikeissa" sirkuksissa saa pitääkään. Ja hyvä niin. Eihän se häkki mikään villieläimen paikka olekaan asua. 
Ollut hiukan vipinää tänään heti aamusta alkaen. Teinipoika lähti ysiluokkien kanssa Särkänniemeen, heitin hänet autolla koululle ja sitten seuraavaksi oli Ronjan kuljetuksen vuoro. Kotiin, pari energiahoitolähetystä, kotia vähän siistiksi, kauppaan (torstaina pyhä) ja ripsihuoltoon Ikaalisiin. Kotiin, Ronjalle ruokaa, vaatteet ja tarvikkeet valmiiksi illan näytöstä varten ja sitten taas tytyn vienti koululle klo 16, kampaukseen ja meikattavaksi, juhla alkoi klo 18. Onneksi puoliskokin ehti tulla ennen sitä, päästiin yhdessä lähtemään. Poika oli tullut sillä välin kotiin ja sitten tekikin lämmin sauna hyvää koko porukalle. 

Sen jälkeen ehtikin hengähtää ja katsoa telkkarista CSI ja Criminal Minds. Niitä voi katsoa miettimättä syvällisempiä. Mutta silti ihan mielenkiintoisia kumpikin, rakastan kaikkea rikokseen liittyvää ratkontaa, oli se sitten sarja tai kirja. Ja nyt sitten olen tässä postailemassa päivän tapahtumista.
Huomenna vapaata koko perheellä, joten saa taas nukkua piiitkäään. Eikä olla edes suunniteltu mitään koko päivän ajalle, joten saadaan vain olla ja ehkä ulkoilla, jos ei vettä tule kaatamalla. Kylmä ei haittaa, lisää vaan vaatetta päälle, vaikka tykkäänkin enemmän auringosta ja lämmöstä. :)

                                      Hyvää Yötä rakkaat, nukkukaa hyvin!

2 kommenttia:

  1. Ihania nuo lasten kevätjuhlat, on ne niin liikuttavia kun ovat niin tosissaan-:) Itsellä ne jo on ohi omien lasten osalta , onneksi mummina pääse aina silloin tällöin johonkin lasten juhlaan , Kunnia-asia !
    Kyllä se elämä muuttuu just miehen kans tänään puhuttiin miten ihanaa on lepääminen , ihan tavallinen elämä.Nukuttiin hiukan pidempään kun työpäivinä , käytiin vähän ajelemassa ja syötiin matkalla kun nälkä yllätti, tultiin kotiin ja otettiin päikkärit , sit käytiin kuntosalilla , tehtiin ruokaa ja nyt saunaan.Mukavaa helatotstai iltaa teille-:)

    VastaaPoista
  2. Hei Anonyymi. Kiitos kommentista! Meilläkin juhlat olisi jo omien lasten osalta ohi, mutta kun on tämä Ronja vielä meillä, saa nauttia edelleen näistä esityksistä, vielä muutaman vuoden. Ihan tavallinen elämä on ehdottomasti sitä parasta. En enää jaksaisi lähteä viikonloppuisin eri paikkoihin, kotona on niin hyvä olla. Lapset (oma 15 vuotias poika ja Ronja) halusivat ehdottomasti että mennään taas kesäkuussa Tropiclandiaan, sinne varasin sitten muutaman päivän. Kovin kauaa ei voida olla pois kun on nuo marsut ja kissa. Välttämättä en itse haluaisi minnekkään reissuille, mutta lapsille on mukavaa päästä välillä jonnekkin. Mukavaa helatorstain jatkoa myös sinulle :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)