sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Lepo

Upeeta! 91116 katselua sivustollani ja 93 liittynyttä lukijaa! Voiko enää muuta toivoa :) Kiitos, Kiitos, Kiitos kaikille teille rakkaat lukijani ja teille jotka sivustolla olette käyneet.
Viikon kuluttua Äitienpäivä. Lahjavinkiksi: Äidille, vaimolle, vaimokkeelle tms, lahjakortti Hemmotteleviin Hyvän Olon Hoitoihin. Voin lähettää sähköpostilla tai oikein kortin postitse, sekin ehtii vielä. Ota yhteys pikaisesti joko kotisivuni kautta Elinan Energiahoidot tai sähköpostilla elina@elinanenergiahoidot.fi. Kaikki hinnat ja hoidot/tulkinnat löytyvät kotisivultani. 
Sunnuntai on lepopäivä, niin myös ollut meillä. Hiukan ulkoiltiinkin, mutta hurrrjan kylmä ja kolea ilma, mieluummin viihdyin sisällä, poltettiin takassa pahviroskia, joita on kertynyt aika suuri määrä. Puulaatikko ja takka jo ihan täynnä, joten hyvä kun tänään sai niitä pois. Räntää - aurinkoa - vettä - lunta, siinä tämänpäivän säät. Ainakin vaihtelevaa, siitä ei voi valittaa. 

Ronja leipoi kaverinsa kanssa muffineita, ne meni heti parempiin suihin, todella maukkaita ja suussa sulavia. Olivat katsoneet reseptin netistä. Hänellä pitää olla koko ajan jotain touhua ja kun sää oli mitä oli, leivonta erittäin hyvää ja järkevää toimintaa.
Itse tullut siis vain oleiltua enimmäkseen. No, yhden tulkinnan tein ja muutaman hoitovarauksen, tulkintapyynnön ja lahjakortti tilauksen vastaanotin, kiitos niistä. 
Helmin kanssa tässä vielä postaillaan, tyttö jo nukkuu, poika lukee loppuja koejuttuja ja isäntä katsoo snookeria (onkohan oikein kirjoitettu?). Mutta kohta hipsitään yläkertaan ja peiton alle, hyvä kirja meneillään, kertoo Reiki hoidon synnystä yms. Hyvää Yötä :)
Mukavaa uutta viikkoa ihan jokaiselle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)