keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Ystiksen kanssa

Kaunis keskiviikko, aurinko taas paistoi, pyykkiäkin sai hienosti kuivaksi. Se on perheellisen pestävä monta kertaa viikossa vaatteita puhtaaksi. Tyttö voi vaihtaa useitakin kertoja päivässä niitä, eikä sitten muutaman tunnin pidettyä vaatetta viitsi enää laittaa takaisin puhtaiden sekaan kaappiin ja pojalla tahriintuu mopon kanssa, housuja enimmäkseen ja se haju mikä kaikkiin vaatteisiinsa mopon käryistä jää..

Lakana-tyynyliina-peitto- pyykkiä tulee myös aika paljon viikon aikana kun teen hoitoja ja tietysti vaihdan kaikki aina kun uusi asiakas tulee. Sekä desinfioin hoitopöydän ja käyttämäni välineet. On todella tärkeää, että kaikki on puhdasta kun hoitoja tekee, vaikka ihan joka hoidossa ei asiakkaan tarvitsekaan pikkareille riisua. Enkelienergia ja reikihoidot sekä intialainen päähieronta tehdään vaatteet päällä. 
Aamulla kuuntelin enkelimeditaation youtubesta ja tietty siinä samalla itse hiljennyin, sitten enkelihoitoa, energiakentän puhdistusta, kuumakivihoitoa, erilaisia reikihoitoja ja pari tulkintaa. Siinä tämän päivän työsaldo.

Hyvä ystävä kävi päiväteellä, olipas ihanaa turista pitkästä aikaa, oikein sydämen pohjimmaisetkin asiat käytiin läpi, kun ei olla nähty vähään aikaan. Hän asuu eri paikkakunnalla, mutta ajeli tästä meidän ohi, kolmostietä pitkin, niin soitteli että olenko kotosalla ja olinhan minä. Vaikka juuri silloin kun hän soitti minulla alkoi hoitotilanne, mutta hän tuli sitten sen jälkeen, oli poikennut Ikaalisten ostoskeskus Kompissa shoppailemassa ja kuluttamassa aikaa. Hän oli jostain leipomosta tuonut upeat juustokakkupalat..niin mun herkkua..hän vielä muisti. Ihanaa kun tällaisia ystäviä, joiden kanssa juttu luistaa ja on niin hauskaakin. Hän ei ole fb:ssä, mutta sähköpostitellaan välillä ja joskus soitellaankin. Naurettiin taas vatsat kipeiksi. Upeaa!
Hohhoijakkaa...taidan lähteä nukkumaan. Tytöllä huomenna uintipäivä, menevät koulusta uimahalliin. Tänään kävivät luokkaretkellä Tampereella, joten ihan kiva viikko on koululaisilla ollut, vähän helpompi kuin normisti. Pojalla taas on kokeita nyt nämä pari viikkoa aikas tiiviisti, sitten helpottaa hänelläkin. Harmi vaan kun ei ole saanut mitään kesätöitä, olisi kiva ollut kun edes pari-kolme viikkoa olisi ollut jotain, pikkasen omaa rahaa saanut, mutta se on niin vaikeata. Joka paikkaan pitäisi olla aina suhteita. No, katellaan jospa jostain yhtäkkiä järjestyisikin. 

                                    Hyvää Yötä ystävät kalliit ! Huomiseen !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)